Hoe krijg je een vrouw in de stemming? Zo windt je haar op!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe krijg je een vrouw in de stemming? Zo windt je haar op!

Romantiek moeilijk? Lukt het je maar niet om een vrouw het bed in te krijgen? Ontbreekt de fysieke aantrekkingskracht? Misschien weet je niet goed waar je moet beginnen. Dat is geen ramp, maar je moet de basisprincipes goed begrijpen. Er zijn een paar dingen die altijd goed werken. Houd er wel rekening mee dat iedere vrouw verschillend is. Probeer goed haar signalen op te vangen en daaropin te spelen.

Wat hebben vrouwen graag bij mannen

Hoe krijg je een vrouw in de stemming?

Wil je een vrouw in de stemming krijgen? Dan moet je wat voorwerk doen, voordat je aan de daadwerkelijke seks begint. Je kunt niet zomaar beginnen als ze niet in de juiste stemming is. Dan wordt het niet goed, niet fijn of er gebeurt gewoon niks. Zonde! Daarom eerst even deze tips lezen.

Haar positieve aandacht trekken

Wil je haar in de stemming krijgen? Maak haar dag dan bijzonder. Je kunt in je gedrag laten zien dat je vandaag iets anders wilt dan op andere dagen. Draag vandaag iets wat meer sexy is en probeer haar te verleiden.

In plaats van een spijkerbroek met t-shirt, draag je vandaag een pantalon met een overhemd. Je doet je haar netjes en gaat een avondje met haar uit. De dame in kwestie krijgt dan wel de signalen dat dit een bijzondere avond moet worden.

Trek haar positieve aandacht door dingen te doen die je anders niet zo gauw zou doen. Laat zien dat je je voor haar wilt uitsloven. Stiekem vinden vrouwen het ook best fijn om vereerd te worden en de baas te zijn.

Doe iets speciaals

Doe iets wat ze zeker zal waarderen. Neem bijvoorbeeld een bron van stress weg, of organiseer een leuke activiteit. Stel dat ze zich druk maakt over hoe ze morgen op haar werk komt omdat haar auto stuk is. Je kunt natuurlijk treinkaartjes kopen, maar je kunt nog beter iemand inschakelen die haar auto kan repareren. Neemt de stress weg, en zij is je dankbaar. Je laat ermee zien dat je echt om haar geeft.

Ben je vaak bedachtzaam over wat je tegen haar zegt? Goed dat je rekening met haar gevoelens houdt, maar misschien moet je vanavond eens een andere kant van je laten zien. De wat wildere kant, of juist de zachtere verborgen kant. Een kant van jou leren kennen die ze nog niet kende, is soms behoorlijk opwindend.

Iets speciaals doen betekent nog niet dat ze bij je in het krijt staat. Onthoud dat vrouwen nooit verplicht zijn om je te geven wat je wilt. Je kunt en mag seks niet afdwingen. Gebruik een aardig gebaar nooit als middel om seks te krijgen, maar alleen om te laten zien dat je een goede partner voor haar bent, op allerlei manieren.

Raak haar aan

Aanraking is voor vrouwen heel belangrijk als het gaat om romantiek. Snel met haar hand in haar broek zorgt ervoor dat je vanavond PornHub weer open hebt staan. Wees dus een beetje subtiel. Loop niet te hard van stapel, maar warm haar op. Streel zachtjes in haar nek, wrijf over haar schouders, speel met haar haar… Zo wind je een vrouw op. Het kost even tijd, een beetje een investering, die zich dubbel en dwars zal uitbetalen.

Wees romantisch

Een goddelijk lijf of een mooi koppie hebben is echt niet genoeg om haar in de stemming te krijgen. Er komt romantiek bij kijken. Doe iets aardigs voor haar. Toon aan haar dat ze niet alleen een goede vriendin of je beste vriendin is. Misschien moeten we dat even uitleggen: veel vrouwen willen graag dat ze naast vriendin ook beste vriendin zijn. Dat is goed voor de band en het vertrouwen. Het heeft wel een keerzijde: de man kan haar fysieke interesse gaan missen. Vrouwen vragen zich dan af of ze wel sexy of aantrekkelijk worden gevonden. Echt waar: ze zitten ermee of je haar ook in bed wilt of niet.

Doe je niets romantisch? Dan lijkt het net alsof je geen interesse in je hebt. En als je geen interesse in haar hebt, waarom zou ze je dan de toegang tot haar lijf geven? Natuurlijk zijn er vrouwen die het wel doen omdat ze gewoon seks willen, maar het heeft weinig met in een stemming zijn te maken. Met een romantisch gebaar voelt ze zich gewaardeerd en geeft ze zich waarschijnlijk wel over in bed.

Geef haar complimenten

Wie houdt er niet van complimenten? Door lieve complimentjes te geven zet je een romantische sfeer neer. Niet iedereen is er goed in. Soms zeggen we dingen waarvan we denken dat het aardig is, terwijl het als een belediging kan overkomen. Let goed op wát je zegt. Mannen zeggen: ‘Wat zie je er vandaag leuk uit!’ en denken dat daar niets mis mee is. De vrouw hoort: ‘Je ziet er vandaag goed uit, maar normaal gesproken ben je een slons.’ Hoezo ziet ze er ‘vandaag’ goed uit?! Ze ziet er toch altijd goed uit? Denk dus even als een vrouw voordat je haar een compliment geeft.

Wees persoonlijk in je complimenten. Wat maakt haar zo uniek? Als je nog geen idee hebt, omdat je haar eigenlijk nog niet zo goed kent, kun je altijd de standaardcomplimenten: ‘Ik heb het idee dat we elkaar al jaren kennen’ en ‘Ik kan echt mezelf zijn’ altijd een goed idee.

Creëer de juiste setting

Seksen in een vuil washok? Of terwijl het aanrecht vol ligt met troep? Daar zit een vrouw niet op te wachten. Ruim even op een bouw een juist decor. En een goede vrijpartij na een stressvolle dag kun je waarschijnlijk ook wel vergeten. Maar je wilt zéker dat ze vanavond in de stemming komt.

Voer de praktische dingen uit: schoonmaken, wierook aansteken, verse bloemen neerzetten, kaarsjes erbij. Eigenlijk is het een kleine moeite, maar het zal jullie beiden een groot genot opleveren.

Wees langzaam

Voor vrouwen is niets een grotere turn off dan mannen die niet echt willen vrijen. Er zit een verschil tussen platte seks en een goede vrijpartij. Vrouwen hebben gewoon wat meer tijd nodig om in de stemming te komen. Daarom moet je langzaam te werk gaan tijdens alle handelingen die je tijdens het voorspel uitvoert.

Ga langzamer en sensueler bezig dan je gewend bent. Verleid haar met langzame, lange kussen. Zoen haar in haar nek. Geef haar alle aandacht die ze verdient. Veel mannen willen direct haar broek in, maar dat kun je beter nog even laten. De eerste twintig minuten (ja, echt, twintig minuten!) zou je haar kleren nog aan moeten laten. Het is waar dat de seks zelf dan ook beter gaat.

Gebruik seksueel getinte taal

Mag je nooit schunnig zijn tegenover een vrouw? Flauwekul. Je moet alleen even weten hoe je seksueel getinte taal inzet. Genoeg vrouwen houden van dirty talk op het juiste moment en in de juiste setting. Vertel haar maar eens wat je met haar wilt doen, wanneer jullie beiden in de stemming beginnen te komen. Doe het op een zachte, lage toon. Fluister het in haar oor. Wat je kunt zeggen, kauwen we natuurlijk niet voor. Het is jullie speciale moment. Wees creatief en gebruik geen zinnen die je op internet hebt gelezen.

Haar erogene zones stimuleren

Erogene zones? Inderdaad, de plekken die het meest gevoelig zijn bij de vrouw. Je wilt haar hele lichaam stimuleren, zodat ze klaar is voor het echte werk. Wanneer je direct begint met de daad, raakt ze haar stemming snel kwijt. Dan wordt het gewoon een vluggertje. Ook niks mis mee, maar jij wilt haar helemaal gek maken. Dat doe je door haar in haar nek te strelen, bij haar borsten, aan de binnenkant van haar dijen en bij haar oren en billen.

Kies je favoriete plekje uit en bepaal wat je er doet. Na alleen strelen kun je ook kussen, likken of masseren. Sommige mannen gebruiken zelfs ijsklontjes. Realiseer je wel dat niet alle vrouwen dat even fijn vinden.

De meest gevoelige zone is toch wel haar clitoris. Daar kun je rustig met je vinger over wrijven, wanneer zij daar klaar voor is. Niet meteen op je doel af, maar rustig opbouwen. Bouw altijd eerst de juiste stemming op.

Hoe krijgt een vrouw meer zin

Wat windt vrouwen op?

Waar worden vrouwen nu eigenlijk opgewonden van? Hoe zorg je ervoor dat je haar straks nog bij je in bed hebt? Of in de douche, of met de gordijnen dicht op de bank, of… Plekjes genoeg!

Temperatuur

Heel gek, maar temperatuur windt vrouwen op. Er zijn studies waarin werd aangetoond dat vrouwen meer moeite hebben om genot te krijgen als ze het te koud hebben. Je helpt je eigen succes dus een handje door de temperatuur in de kamer een tikje hoger te zetten. Bovendien: hoe warmer jullie het hebben, des te eerder de kleding uitgaat.

Ontspannen massages

Vrouwen houden van ontspannen massages. Als je geen idee hebt hoe je een goede massage geeft, is het goed om dit eens op te zoeken of een cursus te volgen. Begin rustig en stop niet na een paar minuten. Zorg ervoor dat ze zich echt ontspannen voelt.

Masseren doe je niet met je ruwe handen. Dat is pijnlijk. Gebruik daarom een fles lavendelolie of gewone babyolie. Zo voorkom je dat haar huid geïrriteerd raakt. Olie is bovendien lekker glad, waardoor je handen gemakkelijk over haar huid glijden, op een zachte, sensuele manier.

Zoenen op de speciale plaatsen

Zoenen op de mond kennen we nu wel. Ga eens een stapje verder en ontdek nieuwe plekken op haar lichaam. Wist je dat vrouwen heel gevoelig zijn voor het zoenen op haar buik en de zijkant van haar ribbenkast? Door op die plekken te zoenen krijg je haar snel in de stemming.

Je kunt er ook een spelletje van maken door op andere plaatsen te zoenen en zo naar de gevoelige zones toe te werken. Voordat je het weet leidt het tot orale seks.

Wat hebben vrouwen graag bij mannen?

Hard to get spelen is uit de tijd. Zo krijg je geen vrouw in bed. Juist goed toegankelijk zijn, iets van je laten horen en oprecht zijn, zijn juist de manieren om dichter bij haar te komen. Ze wil je gewoon kunnen vertrouwen. Zonder vertrouwen wordt het niks in bed, zo simpel is het.

Natuurlijk moet je wel wat aan je lichaam doen. Een blokjesbuik hoeft niet (maar veel vrouwen vinden het zeker fijn), maar een gezond lichaam wel. Werk bijvoorbeeld aan je kuiten. We horen je denken: ‘Hoezo mijn kuiten?’ Nou, omdat je dan aan je benen werkt. En als je aan je benen werkt, gaat je kont ook mee. Het is een publiek geheim dat vrouwen graag naar de kont van de man kijkt.

Intelligentie is ook aantrekkelijk. Leuk, spieren met spieren en no brains, maar dat is voor één keer. Als je echt wilt dat ze je vriendin wordt of dat jullie langdurige sekspartners worden, moet je meer te bieden hebben. Spreek over zaken waar je verstand van hebt of waar je in geïnteresseerd bent. Als je in staat bent een goed gesprek te voeren, is dat ontzettend sexy. Pas wel op dat je niet arrogant wordt. Trouwens, beste nerds: jullie zijn in het voordeel. Veel vrouwen houden van sexy nerds.

Een pluspunt voor mannen is lichaamsbeharing. Een baardje is een pluspunt, maar elders ook. Het belangrijkste is dat je het verzorgt: geen stoppels, maar netjes trimmen. Scheren hoeft niet per se, maar trimmen wel. Onderhoud is cruciaal bij lichaamshaar.

Sport je nog niet? Dan kun je er maar beter mee beginnen. Vrouwen houden ervan om jou bezig te zien met aan je lijf te werken. Maakt niet uit of je dik aan de gewichten hangt in de gym, of dat je een slam dunk maakt op het basketbalveld. Vrouwen vinden het aantrekkelijk en fantaseren er graag over.

Welke geur windt vrouwen op?

Zorg ervoor dat je lekker ruikt. Geuren winden vrouwen namelijk op. Een lekker ruikende geur is geen garantie voor succes, maar een slechte (lichaams)geur zorgt er zeker voor dat je vanavond gewoon voetbal zit te kijken op de bank, in plaats van haar naakte lichaam. Een lichte bodyspray of een geparfumeerde deodorant is een goed begin.

Draag geen bloemengeur, watergeurtjes of cleane uniseks geuren. Ze verleiden niet. Je kunt beter kiezen voor oosterse parfums en smakelijke gourmangeuren. Muskus, vanille en patchoeli zijn voorbeelden van sterke geuren die haar in de stemming brengen. Doseer deze parfums wel zorgvuldig. Anders ben je net een wandelende parfumfles en een te sterke geur schrikt vrouwen juist af.

Binnen 5 minuten zin in seks

Binnen 5 minuten een hevige vrijpartij? Regelen we voor je. Je hoeft alleen deze tips op te volgen.

  • Kruip eerst alleen onder de douche. Roep de dame die je erbij zou willen zien, en laat het water over je lijf stromen. Nodig haar uit en douche samen. Daar komt zeker meer van!
  • Tongzoen wat vaker! Zeker stellen die al wat langer samenzijn doen dat niet genoeg, of niet goed genoeg. Gepassioneerde tongzoenen zijn de perfecte opmars naar seks. Tongen is echt niet alleen voor pubers;
  • Kies een spannende sekslocatie uit. Doe het eens op een plek waar je het niet zo snel zou doen. Pas wel op dat je geen locatie uitkiest waar je makkelijk betrapt wordt. Dat levert dan weer stress op;
  • Zweet een beetje. Een vleugje van jouw geur kan al genoeg zijn om haar humeur te verbeteren en lust op te wekken. In zweet zitten stofjes die dezelfde werking hebben als menselijke feromonen, waar je een stijgende bloeddruk en snellere hartslag van krijgt;
  • Heb regelmatig seks. Door vaker seks te hebben, krijgen jullie meer zin. Wanneer partners weinig met elkaar vrijen, verdwijnt de zin erin. Naar mate je het vaker doet, voel je je sterker verbonden met je partner en kan een ondeugende blik al voor zin in seks zorgen;

Gepubliceerd door: Rob

januari 27, 2021

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}