Hoe maak je een vrouw jaloers?

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe maak je een vrouw jaloers?

Je wilt aandacht van een vrouw, maar kunt maar geen contact met haar maken. Je hebt het op de aardige manier geprobeerd, maar wilt nu zwaarder geschut inzetten: door te spelen met haar gevoelens. En wat is nu een betere manier dan jaloezie aan te wakkeren? Of je nu iemand verliefd op je wilt laten worden, of je ex laten zien dat ze eigenlijk niet zonder je kan, jaloezie werkt!

Waarom een vrouw jaloers maken?

Een vrouw jaloers maken helpt, omdat ze niet wil missen wat een ander al heeft gehad. Ze heeft misschien al gevoelens voor je en haat alleen al de gedachte dat jij straks met een ander staat te zoenen. Hoe jaloezie voelt, is voor iedere vrouw verschillend. Het is een sterke emotie waarmee iedereen (ook jij!) wel eens mee te maken krijgt.

Vrouwen hebben van nature sterke emoties. Ze zijn gevoelig voor jaloezie, omdat ze bang zijn iemand kwijt te raken. Seksuele jaloezie komt bijvoorbeeld voort uit een biologische noodzaak. Volgens experts komt het door een mechanisme van de voortplanting. Niet alleen vrouwen, maar iedereen wil er zeker van zijn dat ze een partner hebben, vaak om zich voort te planten.

hoe weet je of iemand jaloers is

Hoe maak je een vrouw jaloers?

Onzekerheid speelt een grote rol bij jaloezie. Je zult daar dus op in moeten spelen. Je herkent haar onzekerheid doordat ze jou onzeker probeert te maken. Ze benadrukt waar zij sterk in is, en niet waar jij sterk in bent. Ze projecteert haar eigen onzekerheid op jou. Een mooi moment om haar ‘terug te pakken’. Laat maar eens zien hoe zelfverzekerd jij bent. Je bent misschien zelfs zo zelfverzekerd, dat je gewoon een andere vrouw kiest en voor haar ogen gaat staan zoenen. Ze zal het haten en haar verlangen naar jou zal alleen maar groeien.

Werk aan je lichaamstaal

Wanneer je haar jaloers wilt maken, moet je natuurlijk eerst laten zien dat je interesse hebt. Het doel is dat ze je ziet staan en het idee krijgt dat je haar leuk vindt. Lichaamstaal is daar een goed hulpmiddel bij. Geef haar niet te veel aandacht, dus beperk het gebruik hiervan tot een paar minuten.

Probeer van de andere kant de aandacht te trekken. Kijkt ze naar je? Geef dan een glimlach. Als ze geïnteresseerd is, kun je lichamelijk contact maken door haar arm of rug aan te raken.

Geef haar het gevoel dat je om haar geeft

Stel haar een paar vragen, zodat ze weet dat je interesse in haar hebt. Stel luchtige vragen en luister goed naar het antwoord. Flirt met haar door te benadrukken hoe knap of slim ze is. Je bent in deze fase nog lief. Je wilt namelijk niet dat ze denkt dat je een eikel bent. Je kunt jaloezie pas inzetten als ze je wel ziet zitten.

Vraag haar iets over haar interesses, luister naar haar verhalen. Steun haar als ze dat nodig heeft. Je bent echt even een mr. Nice Guy. Niet te veel, want je wilt ook geen goede vriend worden: je wilt haar crush worden.

Maak haar niet je nummer 1, maar nummer 2

Nu ze wel weet dat je geïnteresseerd bent bij haar, en bij haar de gevoelens ook beginnen te komen, verander je ineens in iemand die je niet bent. Je gooit alles om en begint opeens over een andere vrouw te praten. Of het nu een totale onbekende is, of iemand die zij kent. Heb het steeds over ‘een goede vriendin’ of ‘een vrouw die ik vroeger heb ontmoet’. Heb het elke paar minuten even over haar. Benadruk hoe goed ze is, hoe mooi ze is, hoe lief ze is.

Doe het wel met mate, wordt niet vervelend. Zeg dat zij ‘iedereen zou kunnen krijgen.’ Maak duidelijk dat jij geen uitzondering zult zijn. Dat doet de jaloezie flink oplaaien, want degene die je jaloers wilt maken, wil helemaal niet dat jij samen zal zijn met een ander. Ze krijgt bovendien het idee dat ze minder bijzonder is dan de ander. En daar komt onzekerheid om de hoek kijken; datgene waar je met deze methode misbruik van maakt.

Trouwens, die andere vrouw hoeft niet echt te bestaan. Je hoeft je dus niet in de vingers te snijden door echt contact te hebben met een ander. Anders zou je alsnog gevoelens voor haar kunnen krijgen, of heb je straks problemen met twee meiden. Goede leugenaars verzinnen een fantasie vriendinnetje en hemelen haar helemaal op. Wel even je pokerface opzetten, natuurlijk.

Vertel regelmatig dat ze haar echt eens zou moeten ontmoeten. Benadruk dat ze de beste vriendinnen zouden kunnen zijn en dat jij het helemaal geweldig vindt dat ‘je beste vriendin’ en je ‘vriendin’ echt vrienden zullen worden. Alsof degene die je leuk vindt daar op zit te wachten. Het liefst zou ze alles doen om de relatie (hoe nep ook) kapot te maken. Ze wordt er helemaal gek van.

jaloerse vrouw

Houd het niet bij een maar meerdere meisjes

Oh, jij bent zo’n casanova! Jij kan iedereen krijgen. Een keertje met je vingers knippen en de meiden staan voor je in de rij. Toch? Wat weet zij ervan? Praat niet steeds over hetzelfde meisje, maar doe alsof je een hele waslijst hebt. Zorg ervoor dat je overkomt als iemand die graag met mooie meiden hangt en geen enkele moeite heeft om ze te krijgen.

Verzin een feestje waarover je zegt dat er mooie meiden waren en amper jongens aanwezig waren. Dik het maar wat op door erbij te vermelden dat het best een wild feest was. Een ‘meid waar ik wat mee gehad heb’ was er toevallig ook. Je hebt immers ook zoveel ervaring.

Het gevaar is dat je als een player overkomt. Overdrijf het dus niet. Geen enkele vrouw zit te wachten op een enorme macho die niet van de vrouwen af kan blijven. Dan bedenkt ze zich misschien. Maar als je het voorzichtig doet, maak je haar zeker jaloers.

Gebruik constant je telefoon

Tegenwoordig hebben we een heel mooi gereedschap om vrouwen jaloers te maken: onze telefoon. Vrouwen haten het als mannen veel met hun telefoon bezig zijn. Zeker als je dan ook nog als een idioot zit te glimlachen. Die vrouw waar je mee praat op je telefoon is zo leuk, zo grappig, zo mooi. Controleer je telefoon regelmatig op nieuwe berichtjes.

Toevallig midden in een gesprek, krijg je een berichtje van een andere meid. Glimlach terwijl je naar je scherm krijgt en doe alsof je een flirty berichtje hebt gekregen. Kijk naar degene die je leuk vindt en zeg simpelweg: ‘sorry’. Je lacht en typt een berichtje terug. Nu zal ze zich afvragen wat degene op je scherm wel heeft, dat zij niet heeft.

Spreek met een vriend af dat hij je belt. Gewoon een seintje sturen via WhatsApp is al goed. Neem op en vraag of je ‘haar’ kunt terugbellen. Gebruik een glimlach in je stem, alsof je heel blij bent ‘haar’ stem te horen. Zo wordt wel duidelijk dat je met iemand anders bezig bent. Gebruik geen koosnaampjes; dat valt heel slecht bij vrouwen.

Zet dit trucje niet te vaak in. Als je zogenaamd de hele tijd met de ander bezig bent, zal ze besluiten dat je het maar uit moet zoeken en lekker met die ander moet verder gaan. Haar geduld raakt dan snel op.

Kijken naar anderen

Heel onbeschoft, maar een goede manier om jaloezie aan te wakkeren: kijken naar andere vrouwen. Jullie lopen op straat, je ziet een meid en kijkt haar achterna. Doe het een seconde of vijf, net lang genoeg zodat degene met wie je loopt het heeft opgemerkt. Ze zal het zeker niet fijn vinden: jij hebt oog voor een ander. Ze zou je zomaar kunnen verliezen. Dat wil ze echt niet!

Flirten met haar vriendinnen

Dit zit echt op het randje van ‘misschien beter niet doen’, maar als je ballen van staal hebt kun je proberen te flirten met haar vriendinnen. Je blijft dan dichtbij degene die je jaloers wilt maken en bovendien hoef je geen vreemden aan te spreken. Je maakt haar jaloers door het te laten lijken alsof je wel met haar bezig bent, maar eigenlijk ook met een ander. Ze gaat ervan twijfelen.

Laat aan haar vriendinnen zien hoe grappig en charmant je bent. Haar vriendinnen moeten je aardig gaan vinden. Je hoort heel toevallig niet wat degene die je jaloers wilt maken zegt. Je bent immers zo druk in gesprek met haar vriendinnen.

Wees je er wel van bewust dat veelvuldig praten met één vriendin hele verkeerde signalen kan geven. Het lijkt dan net alsof die vriendin je van haar gaat stelen. Dat zorgt niet alleen voor drama tussen jullie, maar ook tussen haar en haar vriendin. Dat kan een vriendschap kapot maken en dat wil je echt niet op je geweten hebben. Daar krijg je een enorm schuldgevoel van. En als dan uitkomt dat je het expres deed, is het ook tussen jullie snel over.

vrouw jaloers

Heb je succes? Hoe weet je of iemand jaloers is?

Als ze jaloers is, zal ze sarcastisch zijn: “Oh, wat leuk voor je, dat je iemand anders hebt ontmoet.” Ze zegt het wel, maar meent het niet. Je kunt het misschien zelfs in de toon van haar stem horen. Misschien zie je het ook aan haar ogen, doordat ze een beetje rollen.

Ze begint waarschijnlijk ook vooral over haar eigen prestaties. Ze kan van alles beter dan degene waar jij mee praat. Ze wil zichzelf beter laten voelen door zichzelf op te hemelen. Ze minimaliseert de prestaties van de ander.

Omdat het lijkt alsof je haar even in de friendzone hebt geparkeerd, kun je om advies vragen. Hoe krijg jij die andere meid? Als ze opzettelijk slecht advies geeft, kun je er donder op zeggen dat ze jaloers is. Ze zal opzettelijk de relatie proberen te saboteren. Ze ontmoedigt je misschien zelfs om het te proberen. Alles om zelf maar niet te falen en alles om jou niet kwijt te raken.

Als ze altijd bij je is, en altijd bij je wil zijn, is ze waarschijnlijk een beetje jaloers. Ze wil zeker niet dat anderen dicht bij je komen. Zeker als ze een belangrijke afspraak heeft en deze voor je afzegt, is het duidelijk dat ze jaloers is.

Waarschijnlijk stelt ze steeds dezelfde vragen om te checken of je wel de waarheid vertelt. Wees op je hoede, want als je je een keer verspreekt denkt ze dat je een leugenaar bent of werkt je plan niet meer. Het is een teken van jaloezie dat ze steeds dezelfde vragen stelt.

Als jullie op vakantie zijn, wil ze waarschijnlijk liever iets doen waarbij mensen kleren aan houden dan uitdoen. Zonnen op het strand kun je dus wel vergeten. Stel je voor dat je een sexy dame in een kleine bikini ziet. Misschien heeft ze wel grotere borsten of een mooiere kont. Ze moet er niet aan denken! Het ontwijken van plaatsen kan dus duiden op jaloezie. Het strand is voor jaloerse types dan ook de meest afschuwelijke plaats om tijd door te brengen. Daar zou je natuurlijk wel gebruik van kunnen maken.

Ziekelijke jaloezie voorkomen

Sla niet te ver door in je drang om haar jaloers te maken. Als jullie dan een relatie krijgen, kan het zijn dat ze je alsnog niet vertrouwt. De gezonde jaloezie die ze eerst had, kan dan omslaan in een ziekelijke jaloezie. Dat is een hele extreme vorm, waarbij ze de hele dag met jou bezig is. Dat kan juist relatieproblemen veroorzaken. Het heeft ingrijpende gevolgen voor de relatie en je zelfbeeld.

Je wilt immers niet leven met een vrouw die ziekelijk jaloers is. Jij kan je gewantrouwd of gecontroleerd voelen terwijl zij veel last krijgt van alle twijfels. Het kan eindigen in een relatie waarin jullie beiden diep ongelukkig zijn, terwijl jullie wel verliefd zijn.

Bedenk daarom eerst of je al deze tips wel ter harte wilt nemen. Er zijn namelijk nog talloze andere manieren om op te vallen bij een vrouw. Die werken misschien nog wel beter dan haar jaloers maken.

Gepubliceerd door: Rob

november 27, 2020

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}