Hoe zie je dat een vrouw zin heeft? Let op deze signalen!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe zie je dat een vrouw zin heeft? Let op deze signalen!

Daar staat ze: die ene bloedmooie vrouw. Je wilt haar het liefst vanavond nog in je bed krijgen, maar denkt zij er net zo over? Hoe weet je nu of ze zin heeft in een spannende nacht, of dat ze gewoon een beetje met je speelt? Lichaamstaal zegt veel, maar nog niet alles. Je moet de subtiele signalen wel goed kunnen interpreteren. Een kijkje in het hoofd van vrouwen.

Hoe zie je dat een vrouw zin heeft?

Hoe zie je nu of een vrouw zin heeft? Dat zal je merken aan haar lichaamstaal en hoe ze zich gedraagt. We moeten we ook eerlijk zijn: soms zie je het gewoon niet. Niet alle hints die ze geeft kunnen worden opgevat als een drang naar seks, of een soort uitnodiging. Toch zijn er heel wat signalen waar je op moet letten.

Geloof het of niet, maar zoals websites met tips voor mannen zijn er ook websites met tips voor vrouwen. Daar leren vrouwen elkaar hoe ze hun interesse overbrengen op onbereikbare mannen. En die websites hebben wij bekeken, zodat we meer leren over wat vrouwen nu precies doen en bedoelen.

Wanneer is een vrouw geïnteresseerd?

Je weet niet altijd of een vrouw interesse in je heeft. Soms merk je het wel heel duidelijk, als ze je bijvoorbeeld niet zo subtiel aanraakt. Sommige vrouwen durven meer dan anderen; de ene zal op de oppervlakte blijven, terwijl de ander bijna direct voor haar doel gaat. Wat dat betreft verschillen mannen en vrouwen minder dan je zou denken.

Vrouwen zijn geïnteresseerd als ze laat merken dat ze speels is, dat ze sexy wil overkomen, maar ook als ze laat merken dat ze ervoor in de stemming is. Het is soms voor mannen moeilijk te geloven, maar vrouwen kunnen ook wel eens gewoon zin hebben.

Wanneer heeft een vrouw het meeste zin?

Wanneer heeft een vrouw dan zin? Dat kan per dag verschillen. Wel zijn er vaste dagen waarop de hormoonproductie toeneemt. Dan is de kans op zin in seks veel groter. Twee weken voor het begin van de menstruatie is een goede inschatting. Eigenlijk kun je het dus bijna wel berekenen.

Hormonen schommelen als ze ongesteld moet worden. De zin in seks wisselt dan. Weet je toevallig wanneer het weer zover moet zijn, dan weet je ook wanneer jouw kans op seks het grootst is.

Hoe dat kan? Als ze ongesteld moet worden, wordt haar lichaam klaargemaakt voor bevruchting. Doordat ze dan zo vruchtbaar is, heeft ze meer zin in seks dan voorheen. Biologisch gezien is het doel van seks immers dat je je voortplant. Als ontwikkelde mensen zijn we het ook als leuke, spannende activiteit gaan zien, maar van oudsher doen diersoorten (en wij mensen dus ook), het alleen om kinderen te krijgen. Houd dat even in gedachten, en je snapt meteen waarom de seksdrive omhoog schiet. Voor mannen betekent dit dat ze goed in de gaten moeten houden wanneer de vrouw haar menstruatie zal hebben.

Dat weet je niet altijd: als het je vrouw is of je vriendin, deelt ze dat soort informatie misschien. Van iemand in de kroeg weet je het natuurlijk niet, en dan zul je het met de signalen moeten doen.

Wil ze me wel of niet

Signalen die vrouwen geven

Welke signalen geven vrouwen eigenlijk als ze zin hebben in seks? Kun jij als man merken dat ze je wel ziet zitten? Vrouwen geven vaak subtiele hints, maar ze ondernemen vaak ook actie om je te laten merken dat ze je maar wat graag in bed zou hebben. We zetten een paar van deze signalen op een rijtje.

Subtiele hints van vrouwen

Vrouwen geven subtiele hints. Als ze iets met je wil drinken of als ze je uitnodigt aan haar tafel, zit de kans erin dat ze je wel ziet zitten. Zeker in de kroeg gaan de remmen er nog wel eens af. Alcohol zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven en de kans op seks of romantiek groter wordt. Daarom vormen veel cafés en restaurants een perfecte gelegenheid voor de eerste afspraak.

Praat ze veel en zoekt ze opvallend vaak naar oogcontact? Vergeet ze helemaal waar ze mee bezig is? En bijt ze misschien zelfs op haar onderlip? Dan zijn dat subtiele, non-verbale signalen dat er waarschijnlijk wel meer in zit.

Zoveel mogelijk tijd doorbrengen

Als je haar net hebt ontmoet, is het een goed teken als ze zoveel mogelijk tijd met je wil doorbrengen. En daarmee bedoelen we echte 1-op-1-tijd. Geen storende vrienden en familieleden in de buurt, maar alleen jij en haar. Ze ziet het wel zitten om meer te zijn dan alleen vrienden. Ze voelt zich prettig bij je.

Wanneer je een vrouw pas kort kent en ze nu al aanstalten maakt om zoveel mogelijk alleentijd te regelen, is de kans groot dat ze zich seksueel tot je aangetrokken voelt. Dat merk je ook aan haar plannen: ze vraagt misschien of je dit weekend al iets te doen hebt. Ze laat graag merken dat ze beschikbaar is, en dat jij misschien je plannen moet omgooien.

Ze flirt met je

Het is even goed oppassen, want je moet sociaal gedrag zeker niet met flirten verwarren, maar als ze echt geïnteresseerd is, geeft ze dat zeker aan. Vrouwen zijn heel goed in flirten. Dat is een veilige manier om contact te leggen zonder direct duidelijk te maken dat ze meer wil. Het geeft wel wat problemen: de een heeft veel talent voor flirten en de ander niet. Daardoor kun je je vergissen; je denkt dat ze met je flirt, maar eigenlijk is ze gewoon aardig. Andersom kan ook: dat je denkt dat ze gewoon aardig is, terwijl ze eigen verlangt naar iets heel anders.

Een vrouw die meer wil, geeft je complimenten. Vooral wat extravertere vrouwen kunnen complimenten geven met een seksuele lading. Het kan ook zijn dat ze je vragen stelt over je liefdesleven of je seksleven. Of misschien merk je gewoon speels gedrag aan haar op.

Als een vrouw je aanraakt

Raakt een vrouw je opzettelijk aan? Dat is dat een klassiek teken dat ze zich tot je aangetrokken voelt. Ze doorbreekt de zogenaamde ‘aanrakingsbarrière’. Vrouwen doen dat niet zomaar; die passen wel op bij mannen. Als ze bereid is om uit haar comfortzone voor je te stappen, wil ze er werk van maken. Jij kunt het vanaf daar oppakken: sta voor haar open en laat zien dat jij ook geïnteresseerd bent.

Volgens seksuologen gaat het niet alleen om aanraking, maar om het verlangen dat ze je aanraakt. Het is een resultaat van dat ze je interessant vindt. Ze is duidelijk gefocust op je lichaam en wil graag bij je zijn.

Ze wil dat je haar versiert

Wanneer een vrouw wil dat je haar versiert, zal ze zich speels gedragen. Ze zal in haar houding laten merken dat ze wil dat je een stap verder gaat. Het is bijna alsof ze op haar hoofd ‘VERSIER MIJ!’ heeft geschreven. Voelt ze zich comfortabel en ontspannen in je gezelschap, staat ze ervoor open om aangeraakt te worden en wil ze dat je haar versiert? Dan merk je dat aan haar reacties.

Geeft een vrouw geen reacties of is ze heel neutraal? Dan heb je het waarschijnlijk verkeerd opgevat; degene van wie je dacht dat ze je wel ziet zitten, ziet je eigenlijk niet zetten. Vergeten het maar. Voer de druk niet op, want dan is de kans op afwijzing alleen maar groter.

Ze plaagt je

Plagen maakt het verschil tussen saaie gesprekken en gesprekken waar de vonken vanaf vliegen. Saaie gesprekken hebben de standaardvragen: ‘Waar kom je vandaan?’, ‘Wat doe je voor werk?’, dat soort vragen. Ze zijn nodig om elkaar oppervlakkig te leren kennen, maar er komt zeer zeker geen seks van.

Wanneer ze je plaagt, voel je je sneller tot haar aangetrokken. Daarom maakt ze graag gebruik van opmerkingen die jou een beetje verlegener maken: ‘Ben je nu met me aan het flirten?’ is er eentje van. Het kan ook zijn dat ze je bewust een beetje op de zenuwen probeert te werken. Vrouwen doen het om niet te gewillig te lijken. Jij wilt immers liever iets wat je niet kunt hebben. Niks bijzonders, want zo zijn we uiteindelijk allemaal. Er moet een goede spanning zijn. Is die spanning er? Dan is de kans op seks groter.

Ze ontbloot haar nek

Gooit ze haar haar naar de andere kant en ontbloot ze haar nek? Dan wil ze waarschijnlijk iets duidelijk maken. De nek is een heel gevoelig stukje huid, en als ze het laat zien, stelt ze zich kwetsbaar op. Het kan het zoenen in de nek symboliseren; een soort uitnodiging. Let er maar eens goed op of ze ook nog haar hoofd iets naar de andere kant rekt.

Subtiele hints van vrouwen

Buigen en strekken

Als je na alle hints nog niet doorhebt dat je ze wil, kan ze altijd nog gaan buigen en strekken. Opeens moet ze haar veters strikken, of moet ze iets corrigeren aan haar schoenen. Natuurlijk. Eigenlijk gaat het er gewoon om dat ze zich naar voren kan buigen, zodat jij haar decolleté beter ziet, of goed de vorm van haar achterwerk kunt zien. Ze laat je het graag bewonderen. Ze wil dat je je fantasie de vrije loop laat.

Het kan ook zijn dat ze zich uitstrekt. Zo toont ze meer van haar lichaam en is haar figuur meer zichtbaar. Ze wil dat haar borsten je opvallen. Dat je ziet hoe gevormd haar lichaam is. Voor veel mannen is dat onweerstaanbaar. Je bent dus niet de enige als je zo onderhand een beetje opgewonden begint te worden.

Wil ze me wel of niet?

Veel mannen lopen rond met de vraag: ‘Wil ze me wel of niet?’ En dat is ook een hele terechte vraag, want aan de buitenkant is het niet altijd te zien. Je wilt je bovendien ook niet aan haar opdringen en je wilt al helemaal geen blauwtje lopen. Als mannen onder elkaar: vrouwen zijn soms mysterieuze wezens. Ze vertellen niet precies wat ze willen. Ze roepen niet naar je dat ze seks met je willen.

Dus, er zit niks anders op dan die ene vraag te stellen: “Wil je seks?” Dat is namelijk ook hoe je toestemming vraagt. Seksuologen wijzen erop dat je er niet van uit moet gaan dat iemand seks met je wil, tenzij je erom hebt gevraagd en zij er mee heeft ingestemd. Bepaald gedrag betekent niet altijd dat ze seks wil. Je moet steeds checken of ze bereid is de volgende stap te zetten.

Hoe ze danst

Dit kun je zowel doen met iemand die je net hebt ontmoet of met je eigen vriendin: dansen. Vrouwen houden van dansen. Ze kunnen laten merken hoe ze zich voelen. Merk je dat je partner op de dansvloer sensueel danst en opgaat in wat ze doet, dan kun je wel raden wat het idee is. Het is een enorm vrouwelijke eigenschap die jou energie geeft. Je kunt haar helemaal bewonderen en haar bewegingen maken wel wat in je los.

Maakt ze oogcontact met je en blijft ze steeds bij je in de buurt, of probeert ze steeds heel dicht bij je te komen? Dan is het duidelijk dat ze haar best voor je doet.

Ze laat jou de baas zijn

Het klinkt wel wat 1950, maar het is nog steeds aan de orde: mannen willen graag de baas zijn in bed en in een relatie. Dat weten vrouwen ook heel goed. Daarom zal ze jou de baas laten zijn. Jij mag de leiding nemen. Dat houdt ook in dat je moet zien wanneer er kansen zijn en wanneer je die kansen moet nemen. Anders kan het zijn dat ze zich afgewezen voelt. Zij wil juist een uitdaging voor jou zijn. Probeer elkaars interesse vast te houden.

Als ze meer bloot laat zien

Wel eens van ‘functioneel bloot’ gehoord? Heel functioneel! Vrouwen die hier en daar tactisch wat huid laten zien, maken zich extra sexy. Meer huid rond de hals, rond de heupen: allemaal subtiel, functioneel bloot. Je wordt er waarschijnlijk wel wat opgewonden van en dat is precies haar bedoeling. De kans is groot dat ze uitdagende jurkjes aan doet, zodat je goed naar haar benen en haar figuur kunt kijken.

Doet ze rood aan? Dan gaan de alarmbellen als het goed is ook af, want rood triggert allerlei verlangens bij ons allemaal. Heb je haar straks al in haar ondergoed voor je, en draagt ze een passend rood setje, dan weet je hoe laat het is. Dan is het antwoord op: ‘Wil ze me?’ wel heel duidelijk!

Gepubliceerd door: Rob

maart 25, 2021

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}