Beste Ideeën voor in bed, geef je Seksleven een Boost

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste Ideeën voor in bed, geef je Seksleven een Boost

Is het vlammetje een beetje uit als het om seks gaat? Vinden jullie elkaar niet meer echt in bed? Dan is het tijd om eens iets anders te proberen, dan wat je gewend bent. We hebben een paar goede tips en ideeën voor je. De tips komen van seksuologen en deskundologen. De mensen die al iets meer ervaring hebben in bed, zullen we maar zeggen.

in bed ideeën

Zo kun je je seksleven een boost geven

Ligt je seksleven stil? Dan wil je deze waarschijnlijk een boost geven. Maar hoe doe je dat precies? Allereerst geven we wat algemene tips.

Praten over wat je dwars zit

Wanneer jullie seksleven stilligt, is er vaak een onderliggend probleem. Meestal gaat dit om een psychisch probleem. Misschien is je vriendin op dit moment niet gelukkig met de relatie, of heeft ze iets vervelends in het dagelijks leven meegemaakt. Het kan ook zijn dat ze een gebrek aan zelfvertrouwen heeft en er niet zo op zit te wachten dat iemand haar naakt ziet.

Wat het ook is: praat erover. Als iets de seks in de weg staat, is het belangrijk dat uit de weg te ruimen. Realiseer je dat dit een proces is. Het is niet zo dat ze na een gesprek direct ervoor openstaat.

Praten over seks

Seks is voor veel mensen toch een soort ongemakkelijk taboe. Zeker in nieuwe relaties zijn jullie er misschien nog niet open over. Eigenlijk is dat onnodig. Door niet te spreken over seks, gaat er niets gebeuren. Jullie weten niet wat jullie fijn vinden. Relaties zonder seks bestaan natuurlijk wel, maar dan is daar gemeenschappelijke overeenstemming over. Het komt bijvoorbeeld voor als jullie beiden een laag libido hebben of aseksueel zijn.

Als je op straat vraagt of seks noodzakelijk is voor een goede relatie, zal het antwoord anders zijn. Zeker mannen hechten toch wel waarde aan seks. Daarom is het goed erover te praten: hoe kijkt zij ertegenaan? Wat vindt zij lekker? Is er iets wat zij nog zeker eens willen proberen? Of juist helemaal niet?

Het klinkt gek, maar soms kunnen mannen en vrouwen ook al opgewonden worden van het praten over seks. Door elkaar voor te leggen wat jullie met elkaar zouden willen doen, kan er al iets getriggerd worden. Je kunt dan wel voorspellen wat daarna zou kunnen gebeuren.

Meer zoenen en strelen

Je zou het bijna vergeten, maar seks in natuurlijk meer dan alleen geslachtsgemeenschap. Veel mannen stellen zich bij seks voor dat ze naar bed gaan, de dame uitkleden en direct beginnen te penetreren. Dat is niet hoe vrouwen opgewonden raken.

Vrouwen worden opgewonden van intimiteit. Dat is iets anders dan seks. Intimiteit houdt in dat je mentaal met elkaar verbonden bent, maar dat ook fysiek maakt. Jullie knuffelen en zoenen heel wat af, maar hebben ook diepe gesprekken. Jullie ontdekken samen nieuwe interesses en hobby’s.

Wil je toch aansturen op seks? Dan kun je beginnen met wat strelen, of misschien met een massage. Begin als een heer, door eerst haar ondergoed aan te laten. Dat kan altijd nog uit. Zorg ervoor dat ze het naar haar zin heeft. Wat het vaak goed doet, is zoenen in de nek, haar vastpakken en daadwerkelijk haar lichaam aanraken. Voorspel wordt vaak vergeten, maar het is wel degelijk belangrijk.

Zoenen vinden vrouwen ook fijn. Begin rustig, zorg ervoor dat ze zich op haar gemak voelt. Zodra je merkt dat ze er zin in heeft, kunnen jullie heftiger beginnen te zoenen. Uiteindelijk komt toch het moment dat jullie elkaar uitkleden en er meer gebeurt.

seksleven boosten

Deel jullie agenda’s

Pas je bedtijd aan, aan die van haar. Misschien werken jullie op verschillende tijden thuis, waardoor jullie niet de hele avond samen kunnen zijn. Door op hetzelfde tijdstip als je vriendin naar bed te gaan, kunnen jullie nog contact met elkaar maken.

Een andere optie is het delen van de agenda om overdag seks te hebben. Dat is nog iets spannender, want dan moeten jullie echt een plek zoeken om de liefde te bedrijven. Het is toch anders dan thuis seks hebben. Goede seks tijdens lunchtijd is spannend, omdat het anders is dan je gewend bent.

Wil je haar meteen een goede dag bezorgen, wacht dan tot ze ‘s ochtends onder de douche staat. Stap dan bij haar onder de douche en zeep elkaar in. Streel over elkaars lichaam tot jullie het juiste gevoel hebben. Dan kan de daad plaatsvinden. Zo beginnen jullie de dag goed en is het geen probleem als jullie aan het eind van de dag te moe zijn om seks te hebben.

Meer spanning in bed

Hoe krijg je meer spanning in bed? Hoe verleid je elkaar ook alweer? Een paar praktische tips.

Seks met het licht aan

Moet je seks altijd in het donker hebben? En altijd als het avond is? Volgens seksuologen is dat niet de beste manier om je seksleven interessant te houden. Probeer het ook eens op andere momenten van de dag. Net na het opstaan, als zij thuiskomt van het werk of gewoon wanneer je er maar zin in hebt.

Seks met het licht uit is ook funest voor de spanning. Je ziet niks en je ontdekt haar lichaam niet. Natuurlijk is groot licht ook niet aantrekkelijk, maar een romantisch klein lichtje aan doet het altijd goed. Voor je vriendin is dat ook prettiger, omdat ze het misschien niet fijn vindt als je alles kunt zien.

Wil je echt voor romantiek gaan? Laat dan kaarsjes branden. Op die manier kunnen jullie elkaar gewoon in de ogen kijken en voelt zij zich niet onzeker. Vindt ze het toch te licht in de kamer? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen het licht op de gang aan te laten en de rest uit te doen.

Doe vaker aan orale seks

Misschien zijn jullie een beetje lui in de relatie geworden. Jullie hoeven je niet meer aan elkaar te bewijzen en kiezen vaak voor de gemakkelijke weg. Orale seks zou kunnen helpen. Door elkaar vaker te pijpen of te beffen, gaan jullie niet meteen naar het hoogtepunt, het orgasme. Jullie dagen elkaar wat meer uit.

Het is algemeen bekend dat orale seks leidt tot meer. Je komt meer voor elkaar open te staan. Maar houd er wel rekening mee dat het niet eentonig moet worden. Iedere keer op dezelfde manier beginnen is niet interessant. Wissel het ook eens af.

Ben je gewone seks even zat? Dan is het tijd om ook avonden zonder ‘de echte seks’ te plannen. Spreek bijvoorbeeld af dat jullie elkaar twee of drie dagen per maand geen seks zullen hebben, maar jullie juist meer de romantiek opzoeken. Zet de avond in het teken van relaxen. Dan hoef je je niet druk te maken om orgasmes en dergelijke. Orale seks is de perfecte manier om te ontvangen, te geven en te genieten. Vergeet niet dat vrouwen er vaak net zo van kunnen genieten als vrouwen. Het is heel intens.

Natuurlijk is orale seks meer dan alleen aan de penis zuigen of aan de vagina likken. Probeer ook eens om bijvoorbeeld te zoenen over haar lichaam of haar tepels te likken. Dat is heel gevoelig voor vrouwen. Op die manier blijft het vlammetje aan. Het is niet zo plat als direct voor je doel gaan. Daardoor blijft de seks wat spannender.

Leer nieuwe standjes

Veel stellen hebben alleen seks in de missionarispositie. Het is een geliefd standje, omdat het zo makkelijk is en meestal voor beiden prettig aanvoelt. Maar als je alleen maar seks hebt in dit standje, wordt het op een gegeven moment erg saai. Het is iedere keer hetzelfde trucje.

Missionaris is bijna een garantie voor klaarkomen, maar waarschijnlijk is dat niet het enige waar zij op zit te wachten. Waar is de liefde en de intimiteit? Door nieuwe standjes te leren, ontdekken jullie iets nieuws. Samen iets nieuws ontdekken versterkt altijd de band. Je leert iets meer over elkaar. Dingen die je nog niet had verwacht.

Hoe kun je elkaar ontdekken in bed?

Net een relatie? Dan weet je nog niet wat jullie fijn vinden. Natuurlijk is praten belangrijk, maar daarnaast zijn er nog andere manieren om elkaar te vinden in bed.

Eerst praten, dan seks

Voordat jullie seks hebben, is het goed te praten over wat ze vandaag zou willen. Laat haar eens bepalen wat er gebeurt, in plaats van altijd de lead te nemen. Waar denkt ze aan? Is er misschien iets wat ze aan je kwijt moet, voor het kan beginnen? Praten wordt heel erg onderschat. Een goed gesprek kan helpen om elkaar weer opnieuw te ontdekken in bed.

Vertel elkaar jullie grootste fantasieën. Welke standjes wil ze nog eens uitproberen? Waar zou ze nog  eens seks willen hebben? Zorg ervoor dat jullie fantasieën samenkomen en voer het plan uit.

elkaar ontdekken in bed

Kruip af en toe tegen elkaar aan

Je relatie bestaat niet alleen uit seks, maar ook uit genegenheid. Kruip af en toe dus een tegen elkaar aan. Bijvoorbeeld als jullie een film zitten te kijken of in het park even op een bankje zijn gaan zitten. Fysiek contact roept vaak iets van lust op.

Koop lingerie voor je vriendin

Het komt best vaak voor dat mannen lingerie voor hun vriendin kopen. Er is niks raars aan om een lingeriezaak binnen te lopen en een leuk setje uit te zoeken. Jullie ontdekken op deze manier ook waar jullie verlangens liggen. Kennen jullie elkaar al sinds de jeugd? Dan zal het niet zo moeilijk zijn iets uit te zoeken wat jullie beiden wel bevalt.

Speel seksspelletjes

We nemen veel te weinig tijd om elkaar te verleiden en goed naar elkaar te kijken. Strippoker kan erbij helpen om de verbeelding de vrije loop te laten. Speel een potje poker en iedere keer dat een van jullie iets verliest, moet diegene iets uittrekken. Het is waarschijnlijk geen baanbrekend spelletje voor jullie, maar je kunt het spel nooit meer normaal zien.

Daarnaast bestaan er hele interessante boxen met opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan een hart met verschillende papiertjes erin voor mannen en vrouwen. Een opdracht voor een vrouw kan bijvoorbeeld zijn om olie over haar borsten te wrijven, terwijl een man als opdracht kan krijgen.

Ontdek je plek

Voor goede seks is het noodzakelijk dat je weet wat zij vindt. Er zijn echt veel te veel mannen die als een obsessieve idioot tekeer gaan op de clitoris. Geen enkele vrouw vindt dat fijn. Zoek juist naar haar gevoelige plekken. Vrouwen worden opgewonden van de gekste plekken. Door naar de andere gevoelige plekken dan de vagina te zoeken, til je de seks naar een nieuw niveau. Probeer maar eens te zoenen achter haar oren, de zijkant van haar benen te strelen, in haar nek te zoenen.. Sommige vrouwen vinden het zelfs fijn als je aan haar tenen zit.

Samen masturberen

Probeer het eens: samen masturberen. Begin zelf, en laat haar goed zien hoe je het bij jezelf doet. Het verleidt haar om het van je over te nemen, en het helpt jou om goed in de mood te komen. Sommige vrouwen vinden het heel sexy om een man met zichzelf bezig te zien.

Vaak nodigt het ook uit voor vrouwen om mee te doen. Ze begint zelf ook met vingeren en uiteindelijk kunnen jullie het van elkaar overnemen. Een goede manier om seks op te starten.

Speeltjes gebruiken

Speeltjes gebruiken zou geen taboe moeten zijn. Als ze een leuke lade heeft met vibrators, dildo’s, eitjes en andere speeltjes, kun je die zeker gebruiken. Het is voor haar fijn om eens iets anders te voelen dan alleen jouw penis. Je kunt ze natuurlijk ook allebei inzetten: eerst de vibrator gebruiken, en daarna het rustig zelf overnemen.

Voor als je iets meer durft..

Kennen jullie elkaar al heel lang en hebben jullie al wat meer ervaring met seks? Dan durven jullie waarschijnlijk wel meer dan de standaard standjes. Jullie zijn misschien wel toe aan iets extremere seks. Dat zou zelfs bondage of stiekeme buitenseks kunnen zijn. Wat staat er op jullie wishlist?

Begin met iets kinkiers

Als jullie echt eens iets anders willen proberen in bed, pak er dan af en toe eens handboeien bij. Bind haar vast of laat jezelf vastbinden en geniet samen van wat er gebeurt. Soms kan het heel opwindend zijn om even geen controle te hebben over wat er gebeurt. Voor je dit doet, is het goed dit te bespreken. Er zijn ook genoeg vrouwen die helemaal niet zitten te wachten op handboeien en zweepjes. Sommigen willen juist volledige controle. Maar als ze ervoor open staat, moet je het zeker eens proberen.

Stiekeme seks met de kans om betrapt te worden

Seks hoef je natuurlijk niet alleen in de slaapkamer te hebben. Het kan ook prima op een openbare plek. Het kan heel spannend zijn om het risico te lopen om betrapt te worden. Een openbare plek is bovendien iets heel anders dan het veilige (misschien zelfs saaie) gevoel van het zwembad.

We hoeven je vast geen tips te geven waar je het zou kunnen doen, maar raden je wel aan voorzichtig te zijn. Je wilt er natuurlijk geen politie bij…

Pottenkijkers erbij

Je hoeft niet met z’n tweeën te zijn tijdens de seks. Sommige stellen vinden het opwindend te weten dat anderen naar ze kijken. We hebben wel eens verhalen gehoord van mensen  die zonder blikken of blozen wat vrienden uitnodigden om seks te hebben (ieder met zijn eigen partner) in dezelfde kamer. Het geeft een heel andere dimensie aan seks. Natuurlijk moet je vriendin er wel voor openstaan. Niet iedere vrouw zit er op te wachten dat vrienden of vriendinnen haar bezig zien.

Eating her out

Dit moet je maar leuk vinden, maar sommige koppels vinden het heerlijk: als je met jouw gezicht tussen haar billen gaat en haar vulva en kont likt. Je hele mond gaat er dan in. Het is iets wat we vaak in porno zien, maar als je vriendin ervoor open staat, kunnen jullie echt een hele spannende avond hebben.

Naar buiten met een op afstand bestuurbaar trileitje

Ook interessant: met haar naar buiten gaan terwijl ze een op afstand bestuurbaar trileitje in heeft. Jij kunt via een app besturen hoe hard of zacht deze gaat, en hoe snel deze beweegt. Ze verliest dan de volledige controle. Het kan heerlijk zijn om haar zo intens te zien bewegen, terwijl jij de volle controle hebt. Dat niemand in de omgeving weet wat er gebeurt, maakt het des te leuker.

Extreem: anaal

Er zijn meer openingen om je penis in te laten gaan… Sommige vrouwen zweren bij anale seks. Voor mannen kan het iets heel bijzonders zijn. Je moet er wel goed over praten, want als je zomaar je jongeheer in haar anus parkeert, zal ze enorm schrikken en dat kan een enorme turn-off zijn. Als je weet dat ze het fijn zal vinden, moet je het zeker eens proberen.

Gepubliceerd door: Rob

december 1, 2020

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}