Ik val op Oudere Vrouwen, hoe Versier ik ze?

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik val op Oudere Vrouwen, hoe Versier ik ze?

Droom je wel eens over het daten van oudere vrouwen? Dan ben je zeker niet de enige. Je fantaseert misschien wel eens over je vrijgezelle buurvrouw of over een oudere collega. Het kan ook zijn dat je op dating apps zit waar je ook met oudere vrouwen kunt praten en ze je wel aantrekkelijk lijken.

Best veel mannen fantaseren over oudere vrouwen, maar durven de eerste stap niet te zetten. Val je op oudere vrouwen, wat kun je dan precies doen? Hoe sla je er eentje aan de haak?

Is op oudere vrouwen vallen normaal?

Je vraagt je misschien af of het normaal is om op oudere vrouwen te vallen. Het antwoord kunnen we je meteen geven: ‘Ja, dat is volkomen normaal’. Het kan zijn dat je bent aangetrokken tot haar levenservaring, of dat je gewoon gevoelens hebt omdat ze er goed uitziet.

Veel vrouwen zijn op een wat oudere leeftijd wel klaar met het spelen van spelletjes op relatiegebied. Je kunt eraan toe zijn gewoon een simpele ‘ja’ of ‘nee’ te horen. Of misschien ben je gewoon verliefd geworden op haar persoonlijkheid en heeft leeftijd er überhaupt niks mee te maken.

Waarom vallen mannen op oudere vrouwen?

Mannen vallen vaak op oudere vrouwen omdat ze dat spannend vinden of omdat ze het idee hebben dat ze met een vrouw op een ander niveau praten. Geen spelletjes, minder ups and downs en beter weten wat men wil in een relatie.

Dat neemt niet weg dat een relatie met een oudere vrouw nog genoeg spanning kan hebben. Zij kan dingen brengen die jij nog moet ontdekken, of jij kan een blik op iets geven zoals zij er nog nooit naar dingen heeft gekeken. Of jullie doen samen iets wat geen van jullie vrienden interessant vinden, om zo dichter naar elkaar toe te groeien.

Daarnaast zijn er ook mannen die een soort fetisj hebben voor oudere vrouwen. Ze vinden ze aantrekkelijker en worden er seksueel opgewonden van. Dat is materie die te ver voert om hier te bespreken, maar je kunt je er wel een voorstelling van maken.

Een oudere vrouw versieren: zo doe je dat

Oudere vrouwen weten al wat ze willen in een relatie. Ze hebben ervaring en schromen niet om hun mening te laten horen. Dat is wat jongere mannen vaak zo aantrekkelijk vinden: dat de vrouw zelfverzekerd en zelfvoorzienend is. Bovendien bereiken ze hun seksuele piek pas als mannen daar allang overheen zijn.

Daar zitten ook allerlei tegenstrijdigheden in. Daardoor kan het voor sommige vrouwen onmogelijk lijken een onweerstaanbare oudere vrouw aan te spreken. Hoe doe je dat precies?

Daten met oudere vrouwen

Daten met oudere vrouwen is minder ingewikkeld dan het eruit ziet. Je moet weten wat ze willen en daarop inspelen. Het is in dat opzicht niet anders dan daten met een vrouw van je eigen leeftijd of met een jongere vrouw.

Straal zelfvertrouwen uit

Alle vrouwen houden van mannen met zelfvertrouwen, maar oudere vrouwen zeker. Ze willen het gevoel hebben dat ze niet een extra kind in huis halen, maar dat jij je eigen boontjes dopt. Je kunt dus met alle complexiteiten van het leven omgaan, zonder dat je daar haar hulp bij nodig hebt.

Straal in ieder geval dat vertrouwen uit. Zelfs als je je even niet zelfverzekerd voelt, zou het een goed idee zijn om dit vertrouwen te faken. Maak gebruik van je zelfvertrouwen door een goede indruk achter te laten. Begin niet met complimenten te geven, want dan lijk je nog erg jong.

Haar belangstelling wekken

Net als bij een vrouw van iedere andere leeftijd, moet je haar interesse zien te wekken. Het verschil met oudere vrouwen is alleen dat zij absoluut geen onzin pikt. Je hoeft dus niet te pronken met wat je hebt: een dikke auto, een strak lichaam; allemaal flauwekul, daar prikt zij zo doorheen. En als je dan ook nog eens andere vrouwen achternakijkt, zet ze je zo buiten de deur.

Een oudere vrouw wil een goed gesprek. Je moet dus laten zien dat je met beide benen in het leven staat en interesse hebt in belangrijke zaken, zoals de politiek, actualiteiten, boeken en muziek. Dat zijn zaken die jou als persoon interessanter te maken.

Misschien heb je nog niet zoveel bereikt in het leven. Dat is niet zo erg, in dat geval is het verstandig te spreken over wat je nog wilt doen. Je legt de focus dan op spannende avonturen en niet op waarin je faalt.

Spreek trouwens niet over ‘mensen van mijn leeftijd’, want dan zal ze zich oud voelen. Dan sluit ze zich af. Als jij nog studeert en zij in de dertig is, hoef je niets te vertellen over jouw baravonturen. Het zal haar weinig interesseren omdat ze zich er niet mee kan identificeren.

Kortom: wees je bewust van wat je deelt en probeer dit in jouw eigen voordeel te gebruiken.

Geef signalen af dat je haar leuk vindt

Concentreer je op wat goed aan haar is. Overlaad haar niet met complimentjes, maar je kunt best laten merken dat je haar leuk vindt. Is ze erg grappig of is ze misschien sexy? Dan kun je dat zelfs gewoon zeggen. Als je wilt kun je dat niet alleen met woorden doen, maar ook met aanraking. Als het goed zit, staat ze dat toe.

Wees wel bewust in je signalen: ‘Je ziet er goed uit voor je leeftijd’ is echt not done om te zeggen, als je met een oudere vrouw wilt daten. Brengt ze zelf haar leeftijd ter sprake, dan kun je natuurlijk een grapje maken: ‘Zou je niet zeggen!’ om haar een beetje te pesten mag best.

Leeftijd is een onvermijdelijk gesprek, dus als ze vraagt te gokken hoe oud ze is, ga je er een paar jaar onder zitten. Wees er gewoon open over. En als je de vraag echt wilt stellen, kun je gewoon vragen of leeftijd jullie niet in de weg zit. Weg, elephant in the room!

Laat zien dat je onafhankelijk bent

Oudere vrouwen vinden mannen die niet behoeftig maar onafhankelijk zijn interessant. Praat over de dingen die in jouw leven omgaan en voor je plezier doet, dingen die jou als persoon definiëren. Praat niet te veel over wat je doet met vrienden, want anders krijgt ze het idee dat je nog nooit iets alleen hebt ondernomen.

De kans is groot dat je grote mogelijkheden voor je hebt liggen op het werk. Dat mag je best laten merken, maar schep er niet mee op. Waarschijnlijk zal ze doorvragen over je werk en je ambities. Laat dan zien dat je er een ambitieuze, optimistische kijk op hebt.

Hoe vraag ik een oudere vrouw uit?

Om een oudere vrouw uit te vragen, moet je ondernemend zijn. Als ze eenmaal onder de indruk is van je charmes, vraag je haar gewoon mee uit. Dat kan gewoon door te vragen: “Leuk om kennis met je te maken, maar ik moet ervandoor! Zullen we een andere keer verder praten met een hapje en een drankje?” Dan vraag je om haar telefoonnummer en blijf je koel.

Wees rustig met wanneer jullie gaan afspreken. De volgende avond is te snel. Laat het overkomen alsof je een enorm druk en interessant leven hebt en dat zij daar niet zomaar inpast. Een klein beetje hard to get mag toch wel?

Weet wat ze leuk vindt

Meiden van jouw leeftijd vinden het waarschijnlijk prima om naar de film te gaan en een flesje Hugo leeg te drinken, maar daar passen oudere vrouwen echt voor. Zij wil wel verfijnd uiteten of een leuke avond in een goede buurt beleven. Maar wees je wel bewust: ze wil het ook leuk hebben. Dat ze ouder is betekent niet dat ze verfijnder is of dat ze een duurdere smaak heeft.

Gaan jullie naar een restaurant? Bestel dan geen bier. Bier is echt uit den boze, want dat wordt op de eerste date gezien als iets voor studentjes. Bestel een stijlvol drankje, zoals een gin-tonic. Laat zien dat je goed met drank om kunt gaan en drink niet meer dan je aankunt.

Werk aan je manieren

Oudere vrouwen houden van mannen met manieren. Vertel haar dat ze er goed uitziet, houd de deur voor haar open en schuif de stoel voor haar aan als ze gaat zitten. Laat haar geen zware dingen tillen. Dit soort kleine dingen zijn van grote betekenis als het gaat om manieren. Ze wil een echte man, geen klein jongetje.

Kom niet te laat op dates, scheer je van tevoren en draag geen kleding die je een dag daarvoor ook gedragen hebt. Anders kun je een goede indruk wel vergeten. Echt even een stapje erbij doen, dus!

Je leeftijd als voordeel gebruiken

Tot nu toe heb je misschien het idee gekregen dat je in het nadeel bent omdat je jonger bent, maar dat hoeft helemaal niet. Wees niet verlegen om iets te vragen omdat je jonger bent. Schaam je niet voor je leeftijd. Je hebt nog een jong en aantrekkelijk lichaam, hebt nog een heleboel energie voor het leven of hebt nog geen emotionele bagage.

Vestig de aandacht op je sterke punten. Praat over hoeveel zin je hebt in de toekomst. Over hoe gelukkig en vrij je bent. Dat je eigenlijk nog niets ‘moet’ en dat je spontaan kunt zijn. Als jullie op donderdag besluiten last minute op reis te gaan, doen jullie dat gewoon. Want zo’n avonturier ben je, met je jonge leeftijd.

Naar bed gaan: een probleem?

Wil je een oudere vrouw mee naar bed nemen? Dan kun je daar gewoon open over zijn. Wees niet grof, maar wees ook niet terughoudend. Zeg haar dat je haar ontzettend aantrekkelijk vindt en graag de nacht met haar zou doorbrengen. Aan het eind van de date zouden je intenties echt duidelijk moeten zijn en zou het voor haar duidelijk moeten zijn wat ze wil.

Laat het niet te veel als een vraag klinken, maar maak je intenties duidelijk met een sterke mededeling. Nog een tip: je bent waarschijnlijk zo in je hoofd bezig met seks, dat je haar spontaan u gaat noemen. ‘Mag ik alstublieft met u naar bed’ zal erg grappig klinken, maar je komt wel een beetje over als een jongetje.

Eenmaal in bed: de leiding nemen

Dat de vrouw ouder is, betekent niet dat zij de leiding moet nemen. Ze zal onder de indruk zijn als jij de controle neemt en haar te laten volgen. Kus haar meteen bij binnenkomst van de slaapkamer en trek een fles wijn open, waarna je haar naar het bed begeleidt. Zo raakt ze onder de indruk. Nog nooit een fles wijn geopend? Tijd om te oefenen, dan.

Kom ervaren over

Naar bed gaan met een oudere vrouw is spannend. Daardoor kun je je vertrouwen in jezelf verliezen. Zeg niet meteen dat jij maar gelukkig mag zijn dat ze bij jou in bed ligt, of dat ze het mooiste lichaam heeft dat je ooit hebt gezien, want dan kom je onervaren over. Je plaatst haar dan op een voetstuk.

Het is juist beter om haar als gelijke te behandelen. Dat gedoe over koninginnen en prinsessen in bed is vaak overtrokken flauwekul: jullie willen het gewoon leuk hebben samen. Als je steeds opmerkingen over haar maakt, wordt ze steeds bewuster van het leeftijdsverschil.

Imponeer haar

Misschien heb je nog niet zoveel seksuele ervaring, maar imponeer haar vanaf het begin. Dat doe je vooral door je houding. Doe niet nerveus bij het kussen, raak niet in paniek als je haar beha niet los krijgt… Lach het gewoon weg! Zeg niet iets als ‘Ik heb dit nog nooit gedaan’, maar maak er een grapje van: ‘Zitten zeker dubbele sloten op?’ Dat is wat grappiger en houdt de sfeer relaxter.

Een wat gekke tip: als je echt graag met een oudere vrouw naar bed wilt, maar nog niet zo vaak seks hebt gehad, kun je beter eerst wat ervaring opdoen met meiden van je eigen leeftijd. Er zijn echt genoeg vrouwen die dat zouden willen en seks zonder een relatie heel fijn vinden. Zolang je vrouwen goed behandelt en de vrouw het ook leuk vindt, is daar niks mis mee. Dat kan je zelfvertrouwen enorm opkrikken.

Vergeet je leeftijd

De belangrijkste tip, na al deze ervaring: maak niet zo’n issue van jullie leeftijd. Vergeet dat je misschien wel tien jaar jonger bent. Blijf koel en handel alsof jullie geen leeftijdsverschil hebben. Focus op elkaars persoonlijkheid, dat is namelijk veel interessanter. Dat jullie misschien worden gewezen op het verschil in leeftijd door anderen, is een probleem van anderen, niet van jullie.

Als je het hele gedoe over leeftijd vergeet, zal de rest vanzelf gaan. Maak bij haar duidelijk dat je een druk en interessant leven hebt, maar dat je haar graag in je schema wilt inpassen. Dan voelt ze zich door je bemind. Ze zal blij zijn weer van je te horen.

Eigenlijk geldt dat voor allerlei problemen in relaties: erover praten en ervoor zorgen dat je het elkaar naar de zin maakt. Of het nu om leeftijd gaat of om verschil van inzicht. Op oudere vrouwen vallen hoeft helemaal geen probleem te zijn, als je maar begrijpt hoe een vrouw in de essentie denkt.

Gepubliceerd door: Rob

september 15, 2020

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}