MILF Dating: hoe doe je dat?

De afkorting MILF staat voor Mother I’d Like to F*ck. En die afkorting zou je nooit moeten gebruiken als je er eentje gaat daten. Het is een nogal respectloze term. Je kunt beter naar haar refereren als ‘een vrouw die ouder is dan mij’, of ‘een vrouw met kinderen’. Maar goed, even onder ons: een MILF is voor veel mannen aantrekkelijk omdat ze wat meer ervaring heeft en omdat je haar misschien gewoon sexy vindt. Dat kan komen doordat ze vaak zelfverzekerder is en haar leven al helemaal op de rails heeft.

een milf scoren

MILF Dating: iets heel normaals

Het willen daten met een vrouw met kinderen of een oudere vrouw is iets heel normaals. Vrouwen met kinderen hebben namelijk snel volwassen moeten worden. Ze zijn verantwoordelijker, weten wat ze willen in het leven en zijn vaak zelfverzekerder dan vrouwen die al die ervaring nog op moeten doen.

Laten we ook eerlijk zijn over het andere belangrijke: haar seksuele ervaring. Die kinderen heeft ze niet zomaar gekregen, dus ze zal zeker enige ervaring hebben. Je kunt flink van haar leren en het uitvinden wat jullie samen fijn vinden is ook een hele ervaring op zich. Maar daar gaan we niet te veel op in.

We kunnen je afraden om met een vrouw met kinderen te daten die stiekem nog getrouwd is of in scheiding ligt. Dat gaat namelijk zelden goed. Je krijgt dan een hele portie drama cadeau. Niet doen, dus.

Oudere vrouwen daten

Daten met oudere vrouwen kan erg interessant en spannend zijn. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Het vergt toch een wat andere discipline dan het daten met een studente of een vrouw die überhaupt niet aan kinderen moet denken. Een paar tips om het daten op gang te brengen.

Weet waar je moet zoeken

Val je op oudere vrouwen of op vrouwen met kinderen en wil je met ze daten? Dan moet je weten waar je moet zoeken. Je kunt bijvoorbeeld de leeftijdsfilters op Tinders een beetje aanpassen. Daarnaast zijn er ook allerlei datingsites en groepen voor alleenstaande ouders. Wil jij dus onderdeel worden van een familie, dan weet je waar je moet zoeken. Wees wel voorbereid op de rol die van je verwacht wordt. Een vrouw met kinderen is wel een beetje uitgespeeld. Wisselende relaties zijn niet echt meer haar ding. Je zult dus vastigheid moeten kunnen bieden.

Liever iemand offline scoren? Dan vind je haar waarschijnlijk in bars of op concerten. Er zijn zelfs verhalen van mannen die iemand in de supermarkt hebben ontmoet. Waarom ook niet? Soms staat je ware liefde gewoon voor je neus. Wees niet bang een praatje te maken. Probeer haar vaker tegen te komen en wissel op een gegeven moment contactgegevens uit. Wat dat betreft verschilt het niet zoveel met het daten van een jongere vrouw of een vrouw zonder kinderen.

Kun je haar verleiden?

Ze kent het spelletje wel al. Maar je moet alleen nog even laten zien dat je de ballen hebt om daadwerkelijk te daten. Oudere vrouwen vinden het heerlijk om complimentjes te krijgen van jongere mannen, dus dat is een goed begin. Laat wel zien dat je meer wilt dan flirten en complimenten geven. Ze zal je waarschijnlijk wel testen om te zien of je haar waard bent.

Maak geen big deal van je relatie met een ‘milf’

Fijn he, als je op date gaat met een ‘milf’? Kun je al je vrienden vertellen dat je een echte ‘milf hebt gescoord!’ Nou, nee. Zo houdt het geen stand. Refereer niet naar haar als ‘milf’ en schep niet op over het scoren van een oudere vrouw met kinderen. Heb het niet over haar leeftijd en haar ervaring. Dat is stijlloos. Praat niet met haar over ‘hoe jong ze er nog uitziet’. Vergelijk haar niet met celebraties die ook van haar leeftijd zijn. Vrouwen willen niet vergeleken worden.

Benadruk het verschil in leeftijd niet, maar benadruk jullie gevoelens. Wat hebben jullie precies met elkaar? Als ze dezelfde leeftijd als je moeder heeft, kun je het best niet beginnen over je moeder. Ze is immers je vriendin en niet je surrogaatmoeder. Je moet als man aan nogal wat dingen denken, maar mannen die respect hebben zullen hier niet zo’n moeite mee hebben.

Het is belangrijk dat je een leuke tijd hebt met je vriendin. Want dat is ze in de eerste plaats: je vriendin. Dat ze kinderen heeft en iets ouder is, is voor jullie relatie eigenlijk niet zo belangrijk. Vergeet overigens niet dat vrouwen met kinderen en oudere vrouwen ook nog gewoon van seks genieten. Op dat vlak moet je dus ook wel wat in huis hebben. Net als bij vrouwen die geen kinderen hebben of jonger zijn. Alleen heeft zij waarschijnlijk iets meer ervaring om het samen goed te hebben in bed.

met een milf daten

Voor je gaat daten..

Voordat je gaat daten met een oudere vrouw of een vrouw met kinderen, moet je een paar dingen weten. Het gaat misschien niet zo als je zou verwachten. Vrouwen met kinderen verschillen in gedachtegang namelijk best wel van vrouwen zonder kinderen. Zo zullen zij bijvoorbeeld hun kinderen altijd op de eerste plaats zetten. Hoe ga je daarmee om? En waar moet je nog meer aan denken?

Weet wat je kunt verwachten

Weet wat je kunt verwachten als je een vrouw met kinderen gaat daten. Weet wat je wilt. Het is niet eerlijk om te verwachten dat zij jou al haar aandacht gaat geven, ze heeft immers een kind die alle aandacht van haar vraagt. Ga voor jezelf na of dit gewoon een interessante date of flirt is, of dat je meer verwacht.

Als je een vaste relatie verwacht, moet je dat voor jezelf wel duidelijk maken. Je moet dan niet te veel op de oppervlakte blijven. Maar ga eerst maar eens op date en zie of er een klik is.

Verwacht problemen en verdriet

Of de vrouw nu weduwnaar, gescheiden is of buitenechtelijke kinderen heeft, houd er rekening mee dat er problemen voorkomen en dat ze waarschijnlijk nog wat verdriet heeft. Ze is mogelijk nog bezig met het verwerken van het verlies van de vorige relatie. In het geval van een vechtscheiding kun je er wel vanuit gaan dat het nog even zal duren voordat ze je vertrouwt. Het klinkt cru, maar in het begin zitten veel vrouwen dan nog in de ‘alle mannen zijn hetzelfde’-fase. Laat zien dat jij de moeite waard bent, maar verwacht wat tegenstribbelingen.

Je bent niet het belangrijkste in haar leven

Moeilijk voor needy mannen: accepteren dat ze niet het belangrijkste zijn. Daarom moeten mannen die veel aandacht nodig hebben (je weet zelf wel of je er eentje bent), eerst nadenken of ze een relatie met een oudere vrouw met kinderen wel aankunnen. Realiseer je dat je nooit het belangrijkste in haar leven zult zijn. Het kind komt namelijk altijd op de eerste plaats. Ouderschap is voor moeders het allerbelangrijkste.

Dat klinkt als een tegenvaller, maar dat is een prima manier om erachter te komen wat voor soort persoonlijkheid je crush nu echt heeft. Hoe gaat zij om met haar kinderen? En hoe moet jij je straks opstellen richting het kind? Er komt immers een tijd dat je het kind ook gaat ontmoeten.

Bedenk dat je je misschien tijdelijk wat achteruitgestoten voelt. Kom er overheen en span je in. Je komt immers niet alleen in het leven van de vrouw, maar ook in het leven van het gezin.

Als je gaat daten met een vrouw met kinderen, moet je je bedenken dat je te maken krijgt met meerdere relaties. Je moet het maar aankunnen om ook een band te moeten scheppen met de vader van het kind. Vraag op de dates nog niet helemaal naar de situatie, maar probeer wel al wat informatie te vergaren. Hoe oud is haar kind? Wat hebben ze vandaag meegemaakt? Je toont hiermee interesse en wilt laten zien dat je een volwaardig lid van de familie wilt worden.

Verwacht het onverwachte

Gedachten en gevoelens kunnen de hele tijd veranderen. Zeker bij vrouwen die toch wel onder wat druk staan. Een vervelende of inspannende dag thuis, kan invloed hebben op de communicatie met haar. Het komt echt voor dat ouders een beetje knorrig worden van hun kinderen. Niks aan te doen, volgende dag beter.

Blijf daarom altijd positief, maar ook realistisch. Laat je niet door uitdagingen en stress ontmoedigen om een toekomst na te streven met haar. Zeker als je eigenlijk wel weet dat ze de moeite waard is. Alle uitdagingen die je tegenkomt en overwint zorgen alleen maar voor een sterkere band.

Communiceren als de sleutel naar een fijne date

Wil je fijne dates met haar? Dan moet je begrijpen dat vrouwen met kinderen en oudere vrouwen geïnteresseerd zijn in andere dingen dan andere vrouwen. Ze hebben het over het dagelijks leven, vinden andere dingen belangrijk en stellen vooral een goede communicatie op prijs. Terwijl je anders soms nog wel eens spelletjes kunt spelen en haar een beetje kunt mindfucken, kun je dat in dit geval wel vergeten. Ze speelt geen spelletjes meer maar zoekt een vent die haar leven kan aanvullen.

Praten over verwachtingen

Praat over wat jullie verwachten. Welke behoeften heeft zij? Wat verwacht zij van de date? Ziet ze een relatie zitten? En welke plek krijg je dan in de familie? Het is helemaal niet raar om het op een date te hebben over het gezinsleven en hoe ze haar leven voor zich ziet met jou en haar kind(eren). Tenminste niet als er een vrouw met kinderen tegenover je zit.

Rustig aan, casanova!

Mannen willen soms nogal hard van stapel lopen. Doe dat niet. Blijf rustig en laat de dates kalm verlopen richting een relatie. Vermijd dat je je bij elke stap haast. Het maakt niet uit of jullie zonder verplichtingen iets met elkaar hebben of dat jullie al hevig verliefd zijn. Door een stapje terug te nemen, zie je beter hoe de situatie in elkaar zit.

Wanneer jullie besluiten verder te gaan als stel, zal dat een grote verandering in het leven van de kinderen zijn. Voorkom dat je het hele gezin op z’n kop zet door te snel te willen.

Blijven praten

Blijven praten is heel belangrijk. Benadruk altijd eerlijkheid. Accepteer dat jullie best wel een ingewikkelde situatie zullen krijgen. Daarom is het belangrijk duidelijk te maken waar jullie over twijfelen of welke onzekerheden jullie hebben.

Zelfs als jullie nog maar net beginnen met daten, is dat heel belangrijk. Openheid naar elkaar is een goed begin van elke relatie.

date met een milf

Een date met een oudere vrouw, wat nu?

Oudere vrouwen daten kan heel leuk zijn. Ze zijn vaak intellectueel, stimuleren je en kunnen je van alles vertellen. Er is altijd een goed gespreksonderwerp. Ze hebben hun leven op de rit en op het rustige vaarwater kan jij meezeilen. Je hebt een date met een oudere vrouw, maar wat nu?

De juiste plaats voor een date

Wat is nu de juiste plaats voor een date? Een chique restaurant? Dat zou je kunnen doen, maar uit ervaring blijkt dat restaurantdates nogal ongemakkelijk zijn. Jullie zitten naar elkaar te kijken hoe jullie eten, nemen een hapje, praten weer, half nog met volle mond. Nee, dat werkt niet goed. Je kunt beter met haar naar een concert gaan. Je zou denken dat je elkaar niet kunt begrijpen vanwege de herrie, maar het is juist een leuke ervaring die jullie niet weer vergeten. Muziek verbindt mensen en iedereen houdt van muziek. Je kunt er eigenlijk niet mee missen. En achteraf kunnen jullie altijd nog een drankje doen om ontspannen het gesprek aan te gaan.

Gezellig appcontact

Na een date is het leuk om in contact te blijven. Goede relaties beginnen bij af en toe een beetje appen, waarna het steeds meer appen wordt. Zo bouw je een band op. Praat over van alles en nog wat, wees geïnteresseerd in haar dagelijks leven en deel verhalen uit jouw dagelijks leven. Raak bij elkaar betrokken en laat zien dat jij feilloos in haar leven past.

Laat zien dat je haar wilt

Vrouwen willen begeerd worden. Alle vrouwen, dus ook vrouwen met kinderen en oudere vrouwen. Vooral die laatste groep vindt het fijn als een jongere man haar weer gewild laat voelen. Ze is weer helemaal terug op de markt. Laat zien dat je het fijn vindt bij haar te zijn. Dat doe je met woorden, maar ook met aanraking. Een beetje aanraken is nooit verkeerd, mits je het op de juiste momenten doet, op de juiste plekken en met toestemming. Je kunt daar al naartoe praten door een beetje seksueel te zijn in je taalgebruik.

Een relatie starten: de andere familie krijg je er gratis bij

Zijn de dates interessant en klikt het zo goed dat jullie besluiten een relatie aan te gaan? Wees je er dan van bewust dat je er nog een complete familie bij krijgt. Dat kan wat problemen opleveren, maar gelukkig is dat ook op te lossen.

Vragen naar de relatie met de vader

Probeer erachter te komen wat de relatie tussen haar en de vader van haar kind(eren) is. Was de scheiding vriendschappelijk of ging het met boosheid? Als het met boosheid ging, dan kun je je maar beter voorbereiden op drama, extra stress en soms zelfs ruzie.

Besef je dat je niets betekent voor de andere man. Hij kent je voor de rest niet en eigenlijk heb je niet het recht je ermee te bemoeien. Hoe graag je ook voor haar op wilt komen: deze boontjes dopt ze zelf.

Is de relatie tussen de twee juist heel vriendelijk, laat dan beleefd, maar op een stevige manier zien dat je haar nieuwe partner bent. Zorg ervoor dat niemand grenzen overschrijdt. Gebeurt dat wel, dan moet daar over gepraat kunnen worden.

Respecteer de rol van de ander

Vergeet niet dat de vader de ouder van het kind is. Begrijp dat hij altijd belangrijk zal zijn in het leven van het kind. Jullie zullen elkaar nu eenmaal moeten dulden. Eigenlijk zou het beter zijn als jullie op een vriendelijke manier met elkaar om kunnen gaan. Zelfs als hij niet zo’n geweldige ouder is.

Wees altijd beleefd

Wees altijd beleefd. Niet alleen naar de vader van de kinderen (ook al zou je hem misschien niet uit kunnen staan), maar ook naar de kinderen en natuurlijk naar je vriendin. Sommige situaties zullen lastig zijn. Dat geldt voor iedere relatie. Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Creëer een positieve sfeer voor iedereen. Dan heeft de relatie een grote kans van slagen.

Gepubliceerd door: Rob

december 18, 2020

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}