Zo regel je een Seksdate!

Is een seksdate regelen ingewikkeld? Niet als je weet wat je moet doen en wat je moet zeggen. Of nog beter: waar je moet zoeken. Tegenwoordig kun je gemakkelijk je match voor vanavond online vinden, maar alsnog zal je te maken hebben met stevige concurrentie. Tientallen potentiële sekspartners zitten achter dezelfde persoon aan. Hoe val je dan op? Hoe word jij degene die dezelfde dag nog een wilde nacht tegemoet gaat?

seksdating

Voor wie zijn seksdates?

Goed om te weten: seksdates zijn voor iedereen. Mannen en vrouwen. Voor mensen die zich anders identificeren. Tegenwoordig zijn seksdates heel erg genormaliseerd. In Nederland hebben we meer one night stands en casual sekscontacten dan ooit. Toch lijkt het misschien niet gemakkelijk om een seksafspraak te regelen. Ook al lijkt het zoeken naar een speld in een hooiberg, als je doorzet heb je succes.

Je hoeft niet een bepaald type persoon te zijn om op zoek te gaan naar een seksdate. Zelfs de meest verlegen personen hebben wel eens gewoon zin in een avondje vrijen. Verlegen personen durven daar vaak niet aan toe te geven, maar zouden eigenlijk eens over de schaamte heen moeten stappen. Want wat is er nu echt fout aan seks hebben? Makkelijker gezegd dan gedaan? We geven je alle handvatten die je nodig hebt om vanavond nog te scoren.

Beginnen met het gesprek

Een gesprek beginnen is misschien niet gemakkelijk. Gelukkig hebben we daar het internet; ramvol met slechte openingszinnen en tips om het ijs te breken. En natuurlijk doen wij ook al een voorzetje.

Verzin een goede openingszin

Ieder gesprek begint met een goede openingszin. Met een onschuldige ‘Hoi, hoe gaat het?’ wind je niemand op. Daarom is het belangrijk dat je met een uitdagende openingszin komt. En die mag best een beetje fout zijn. Dat kan grappige situaties opleveren, waardoor het ijs al wat gebroken is.

Vind een openingszin die past bij wat je wilt doen: seks regelen. Een ondeugende openingszin mag dus wel. Met een beetje geluk krijg je een goede reactie terug. Wanneer je echt ongeluk hebt, kun je geblokkeerd worden door de ander. Maar we weten zeker dat je gewoon iemand gaat vinden.

Begin met flirten

Een gesprek begin je door meteen te flirten. Draai niet om de hete brij heen, maar zet stevig in. Geen gesprek over koetjes en kalfjes. Geen gepraat over hoe je dag vandaag was, maar meteen plagen en toespelingen maken. Kijk maar eens hoe de ander reageert.

Complimenten geven doet het altijd goed. Wees daarin niet te plat. Complimenten die alleen maar over haar lichaam gaan zijn makkelijk gevonden, als je toch al in de bui bent, maar focus ook even op iets anders. Mannen en vrouwen hebben allebei een ego die graag een beetje gestreeld wordt. Begin met complimenten over het gezicht, en verderop in het gesprek komt het lichaam wel aan bod.

Een seksuele toon neerzetten

Een seksafspraakje regel je door een seksuele toon neer te zetten. Praat niet over feitelijke informatie, maar over ervaringen. Als je gesprekspartner echt mocht kiezen en jij alles toe zou laten, wat zou je match dan willen doen?

Maak een verhaal waarin jullie allebei een duidelijke rol spelen. Begin mogelijk zelfs met een online rollenspel. Geef een specifieke functie en creëer een speciaal element. Dat klinkt waarschijnlijk wat abstract, dus een voorbeeld:

‘Hey (naam), ik heb een goed idee! We pakken vanavond een vliegtuig naar Vegas en worden dan steenrijk in een casino. Jij draagt een sexy jurkje, met een diepe insnede, zodat je de croupier afleidt met dat goddelijke lichaam van je. Ik leg het balletje dan expres op mijn nummer. We winnen zoveel geld, dat we samen het allerduurste hotel in Vegas boeken. We nemen er dan eentje met een jacuzzi.’

Realistisch? Nee, maar met een rationeel verhaal creeer je geen stemming. Emoties worden opgeroepen door te fantaseren en een fictief verhaal te bedenken. Je kunt heel creatief zijn met dit soort verhalen. In het voorbeeld heb je het over een ‘sexy jurk met lage insnede’, en over ‘samen in een jacuzzi zitten’. Dan is de stemming voor seks al geïntroduceerd.

Wees over the top

Wees gerust over the top. Spaar jezelf niet. Leg het er gerust dik bovenop dat je helemaal in de stemming bent. Wees een geboren versierder. Laat de ander je maar als player zien. Vaak wordt gedacht dat dit onaantrekkelijk is, maar in de realiteit wil je altijd hebben wat een ander wel kan krijgen, maar jij niet. Zo werkt dat ook met het regelen van seksdates. Vrouwen willen bijvoorbeeld geen seksdate met een man die niet met vrouwen durft te flirten. De saaie, aardige vent die altijd in de friendzone zit.

Je mag in dit geval overdrijven, maar houd het laagdrempelig. Stuur maar eens een bericht met als antwoord: ‘Het is wel duidelijk, he.. Je wilt me gewoon bespringen? Zeg nou maar gewoon!’ Behoorlijk ruw, maar je laat wel zien dat je de spreekwoordelijke ballen hebt. Zo stuur je echt aan op een seksdate.

Verleidende chats

Zeker als je nog nooit eerder een seksafspraakje hebt gehad, is het misschien moeilijk om te weten wat je moet zeggen. Als je een minuut naar je bericht zit te starten en alles analyseert, denk je te moeilijk. Jullie gaan seks hebben, niet trouwen!

Wees verleidend. Besteed niet te veel tijd aan wat je zegt en maak je geen zorgen of je iets verkeerds hebt gezegd. Feit is dat mensen die op zoek zijn naar seksdates best wel tegen een stootje kunnen en dat ‘foute dingen’ soms best wel voor opwinding kunnen zorgen. Je hoeft elkaar niet echt goed te leren kennen. Hoe gek dat ook klinkt. Zolang maar duidelijk is dat jullie dezelfde seksuele behoeftes hebben en dat jullie elkaar aardig vinden.

Zet in op gesprekken die tot seks aanzetten. Als je snel de spanning laat stijgen, hoef je bij wijze van spreken alleen maar te weten hoe de ander heet, zodat je zijn of haar naam kunt uitschreeuwen in de slaapkamer. Maak duidelijk dat het alleen gaat om seks en niet om meer.

Overtuigende chats

Zodra je meer informatie over de ander hebt, kun je de seksdate regelen. Je hoeft niet alles te delen. Je gaat geen relatie met diegene aan, maar gaat ‘alleen’ seks hebben. Je kunt genoeg met elkaar bespreken zonder persoonlijke gegevens te vertellen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te zeggen wat je vandaag allemaal hebt gedaan. Vertel wat je van plan bent en zet een sfeer neer.

Eigenlijk moet in alles duidelijk zijn dat je op zoek bent naar seks. Je wilt de ander verleiden. Dat doe je door overtuigend te zijn. Door alle tips hierboven mee te nemen in je gesprek, sta je al 1-0 voor. Je moet laten zien dat je niet alleen een goede seksuele match bent, maar ook qua persoonlijkheid. Eerlijk is eerlijk: vrouwen hebben geen zin in seks met mannen die eikels zijn. Ze willen zich wel een beetje goed laten behandelen. Daarom moeten mannen overtuigen dat ze ook nog eens aardig zijn.

Vrouwen zullen juist mannen moeten overtuigen van het feit dat ze het echt willen. Eerlijk is eerlijk, online zijn er veel fake profielen. Mannen die andere mannen in de zeik willen nemen, of die een dubbele agenda hebben. Of gewoon mannen die op zoek zijn naar andere mannen. Daardoor is het lastiger om te laten zien dat je echt een vrouw bent die zin heeft in seks. Je zou alvast eens met elkaar kunnen videobellen, voordat het afspraakje begint.

seks afspraakje regelen

Waar vind je een seksdate?

Waar vind je nu een seksdate? Je kunt natuurlijk kiezen om deze weg online te bewandelen op dating apps en dating sites, maar ook gewoon offline kan nog steeds. Daarmee moet je wel een beetje oppassen, want offline is het natuurlijk wel gemakkelijker een blauwtje lopen. En wie er niet van gediend is, laat dat op een ferme manier weten. Online word je hoogstens uitgescholden en geblokkeerd.

Een seksdate regelen via Tinder

De gemakkelijkste plek om een seksdate te regelen, is toch wel Tinder. Je kunt snel veel matches krijgen (als je een beetje aantrekkelijke foto’s gebruikt), het is gratis en je kunt direct berichten sturen. En laten we eerlijk zijn: veel gebruikers van Tinder zijn in de eerste plaats gewoon op zoek naar seks.

Lees wel even het profiel van de ander. Staat erin dat hij of zij op zoek is naar een serieuze relatie, dan kun je je sextalk beter achterwege laten en op zoek gaan naar iemand anders. Anders kun je het natuurlijk gewoon proberen. Peil wel eerst even of de ander wel zin heeft in een seksafspraakje. Direct beginnen met ondeugende praat gaat meestal niet goed. Het kan afschrikwekkend zijn en mensen die er echt niet op zitten te wachten kunnen het als beledigend of ongewenst ervaren.

Daarom moet je wel eerst peilen of je een geschikte kandidaat hebt gevonden. Dat doe je door na een paar zinnen al duidelijk te maken dat je op zoek bent naar seks. Niet direct vertellen, maar met subtiele zinnen. Als hij of zij eropin gaat, heb je een grote kans dat je vanavond nog met diegene in bed ligt. Of op de bank. Of op de keukentafel. Of, je snapt het punt…

Van datingapp of datingsite naar WhatsApp

Wanneer je iemand hebt gevonden op een dating app of een dating site, is het een goed idee om het gesprek al snel te verplaatsen naar WhatsApp. Hier kun je ook versleutelde chats aanmaken. Het fijne van WhatsApp is dat je zeker weet dat niemand van de datingsite meeleest. Sommige apps stellen het ook niet echt op prijs dat mensen op zoek gaan naar seksdates.

Op WhatsApp kun je ook foto’s uitwisselen. Zo breng je de ander alvast een beetje in de stemming. Laat nog niet alles zien: verleid een beetje. Hetgeen dat je niet ziet, is juist wat je fantasie aan het werk zet. Videobellen via WhatsApp is wel een goed idee, zodat je alvast weet met wie je van doen hebt.

Wanneer je je potentiële seksdate vraagt om zijn of haar nummer, moet je dat wel subtiel doen. Casual. Zet de ander nooit onder druk om een telefoonnummer te geven. Dan lijkt het net alsof je een heel opdringerig persoon bent. Dat geeft een ongemakkelijk gevoel en dan weet je helemaal zeker dat het niet tot een afspraakje komt.

Vind je een seksdate op straat of in de kroeg?

De tijd dat we seksdates in de kroeg vonden is wel een beetje voorbij. Als je succes wilt hebben, heb je nog wel de meeste kans in een nachtclub. Maar aan een gezellige bar kun je het beter vergeten. Of je moet bij toeval iemand tegen het lijf lopen die er ook zin in heeft. Wees je ervan bewust dat je misschien iemand aan het lastigvallen bent als je offline iemand aanspreekt en aanstuurt op seks.

De maatschappij is flink veranderd. Tegenwoordig vinden veel vrouwen het vervelend als ze seksueel benaderd worden. Ze willen wederzijdse instemming. Je zult dus iemand moeten vinden die al aangeeft daarvoor open te staan. Daarom is iemand op straat aanspreken wel het slechtste idee dat je kunt hebben.

Seks met iemand die je al kent, of met iemand die je online hebt ontmoet, is gewoon wat gemakkelijker. En het gaat niet om hoe stoer je bent in mensen aanspreken, maar gewoon om het regelen van een seksdate. Dan maakt het niets uit dat je dat online hebt gedaan, want je zult de miljoenste man zijn die wel eens iemand van het internet in bed heeft gehad.

Een seksdate met een gemeenschappelijke vriend(in)

Misschien ken je wel al iemand die wel op een seksdate met jou zit te wachten. Vaak zijn mensen in je kennissen en vriendenkring meer geïnteresseerd dan je denkt. Seks met een vriend(in) van een vriendin? Komt vaak voor. Seks met een collega? Waarom niet? Seks met de beste vriend(in) van je zus? Dat gebeurt gewoon.

Het draait allemaal om aantrekkingskracht. Je moet de toespelingen durven te maken. En als je dat niet goed offline durft, kun je natuurlijk eerst een online gesprek beginnen. Dan stuur je er daar alvast op aan.

Het is natuurlijk nog makkelijker als je hem of haar eerst voorbereid op de seksdate. Vraag hem of haar eerst voor een gewoon afspraakje, terwijl jij wel weet wat er nog meer moet gebeuren. Na een gezellige date vraag je of hij of zij mee naar huis wil, maar maak je wel duidelijk dat dit of voor één keer is, of om friends with benefits te worden. Maak duidelijk dat een relatie er niet in zit. Zijn er ook vrouwen die dit willen? Uiteraard. En meer dan je denkt.

Uiteindelijk vind je je seksdate bij jou in de slaapkamer

Wanneer je een seksdate hebt gevonden, is het belangrijk dat je diegene mee naar huis neemt. Waarom thuis en niet elders? Omdat de slaapkamer al dichtbij is en er geen andere mensen zijn die je storen. Omdat een huiselijke omgeving gemakkelijker is om intiem te worden en omdat je natuurlijk relaxter bent in een vertrouwde omgeving.

Moet je wat verder weg voor je seksdate, dan kun je ook een hotel overwegen. Dat doen genoeg mensen en onderhand is wel duidelijk dat het halve hotel met elkaar bezig is, als je er ‘s avonds verblijft. Dan kan jouw avondje plezier er ook nog wel bij. Maar eigenlijk heeft bij jou thuis echt de voorkeur. Het is dus wel zo handig als je iemand zoekt die niet aan de andere kant van het land woont. Dan is de zin al weg voor jullie goed en wel zijn aangekomen bij jouw huis.

seksdate fixen

Ideeën voor een seksdate

Seksdates bestaan uit meer dan alleen elkaar bespringen en de daad zelf. Zeker vrouwen worden niet zomaar opgewonden. Het is ook goed om te weten dat ook mannen niet áltijd zin hebben. Je moet er dus wel een beetje een date van maken.

Maak samen cocktails

Cocktails maken is leuk, interessant en gemakkelijk. Een goede manier om alvast met elkaar te verbinden. Doe er wel een goede scheut alcohol bij. Dan word je wat soepeler en wat losser en komt de drift meer op gang. Naast een sensuele avond wil je natuurlijk ook gewoon een gezellige avond hebben.

Gamen

Gamen? Voor een seksdate?! Misschien klinkt het niet logisch, maar denk er maar eens over na: als jullie samen gamen, zitten jullie al dicht bij elkaar op de bank. Door competitief te zijn komt er allerlei adrenaline vrij. Die kunnen jullie straks goed gebruiken in de slaapkamer.

Natuurlijk kies je er niet voor om Call of Duty of League of Legends te spelen voor de seks (tenzij je een absolute gamer aan de haak hebt geslagen), maar een luchtig spelletje als Mario Kart is zeker aan te raden. Jullie hebben plezier in het spel, komen wat meer los en de druk is eraf.

Strippoker

Als je echt ervoor wilt zorgen dat jullie in de stemming komen, speel dan een potje strippoker. Je speelt het spel in Texas Hold’em. Als je nog niet weet wat dat is, kun je het maar beter opzoeken of je alvast warm aankleden, want dan gaat er heel wat kleding uit.

Bij iedere showdown moet de verliezer een kledingstuk uittrekken. Wie voor de inzetronde zijn of haar hand foldt, hoeft niets uit te trekken. Je kunt de regels natuurlijk wat oprekken, zodat het water spannender wordt.

De regels zijn meestal als volgt:

  • De speler met de slechtste hand trekt een kledingstuk uit;
  • De speler die het meeste geld in een ronde verliest, moet ook een kledingstuk uittrekken;
  • De speler met de beste hand mag bij de medespeler een stuk kleding uitdoen;
  • Wanneer een speler alle fiches verliest, speelt hij verder met kledingstukken;
  • Kleding kan worden teruggekocht als de speler genoeg fiches heeft verdiend.

Het spel ‘Ultiem Verlangen’

Altijd goed om in huis te hebben: Ultiem Verlangen. Dat is een spel waarbij je vragen en opdrachten krijgt, die uiteraard om seks draaien. Het begint teder en romantisch, maar het gaat al snel over naar vurige opdrachten. Doordat je het spel speelt, worden barrières verbroken en kom je dichter bij elkaar. Niets is verplicht, maar je kunt je voorstellen dat er in de juiste mood heel wat mogelijk is.

Voordat je aan het spel begint, spreekt iedere speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dat kan bijvoorbeeld een erotische wens zijn. De winnaar krijgt zijn of haar zin en het verlangen wordt waarheid. Daarmee kent dit spel eigenlijk geen verliezers.

Gepubliceerd door: Rob

februari 10, 2021

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}