Tinder chat opeens weg? 6 mogelijke antwoorden

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tinder chat opeens weg? 6 mogelijke antwoorden

Je hebt het vast al eens meegemaakt: je bent in een gesprek met je tinder match en opeens is ze verdwijnen. Ze staat niet meer tussen je matches en het gesprek is ook weg. Misschien zie je zelfs geen enkele match of gesprek meer. Hoe kan dat? Wat is er precies gebeurd en hoe zorg je ervoor dat je je match(es) weer terugkrijgt?

Tinder match verdwenen, waarom?

Als één of een paar matches zijn verdwenen, betekent dat meestal dat ze de match hebben opgeheven, of dat ze hun Tinder-account hebben verwijderd of gedeactiveerd. Zo kan het ook zijn dat de match ineens weer opduikt: als de match besluit weer Tinder te gebruiken.

Het kan ook zijn dat je Tinder matches ineens weg zijn. Omdat het heel onwaarschijnlijk is dat al je matches opeens geen zin meer hebben om met je te praten, kun je beter van uitgaan dat tinder storing heeft. Je kunt proberen om Tinder te openen, naar het profielpictogram te gaan, naar de instellingen te gaan en omlaag te scrollen en op ‘Uitloggen’ te tikken. Log daarna weer opnieuw in. Als het goed is, zijn je matches nu weer terug.

Werkt dat nog niet? Dan kan het zijn dat er een probleem bij Tinder is. Dan kun je het best even afwachten wat er gebeurt. Waarschijnlijk zijn de volgende dag je matches weer terug.

1. Als je iets te ver bent gegaan op Tinder

Had je wel een erg gezellig gesprek met een dame op Tinder? En werden er seksuele toespelingen gemaakt? Het komt misschien als een schok, maar Tinder leest vaak mee in gesprekken. Ook als ze iets te sexy foto’s heeft geplaatst, kan het zijn dat Tinder het account heeft beëindigd. De regels op deze app zijn er om de veiligheid te garanderen en dat neemt het bedrijf behoorlijk serieus.

Als ze is geband van Tinder, kun je haar account niet meer zien. Het account bestaat technisch gezien nog wel, maar het is onzichtbaar geworden. Helaas stelt de app je niet op de hoogte dat ze de regels heeft overtreden.

2. Staat je zoekbalk nog open?

Stel dat je een hoop berichten van Tinder krijgt dat ze je verschillende berichten heeft gestuurd. Je opent de app, maar je ziet haar berichten nergens, en zelfs de match lijkt te zijn verdwenen! Grote kans dat ze helemaal niet weg is, maar dat je je zoekbalk van je matches nog open hebt staan. Alle matches en gesprekken lijken dan verdwenen, tenzij er een deel in de naam of in het gesprek voorkomt, van datgene dat je hebt ingetypt.

3. Ze is gestopt met Tinder

Sorry, maar Tinder is voor veel vrouwen een soort grapje. Ze gebruiken het om grappen uit te halen en de tijd te doden. Sommige vrouwen houden wel van een beetje trollen. Maar na een tijdje verveelt het trollen en is het toch echt tijd het account op de heffen.

Of, misschien is ze wel serieus, maar is ze overladen door vieze berichten van mannen. Dat pikken vrouwen niet. Dan gaan ze rigoureus te werk: ze verwijderen hun account gewoon helemaal. Veel vrouwen kunnen immers toch ook offline wel een man krijgen. Daar hebben ze Tinder niet voor nodig.

4. Was je match een bot?

Hoewel Tinder echt haar best doet om bots te bannen, kan het zijn dat je match eigenlijk een bot was. Een bot is een soort programmaatje dat is geschreven om zich voor te doen als een echt persoon, om zo leden te werven voor andere apps en websites. Je herkent ze zo, want ze sturen allerlei vreemde links of vragen je om vreemde handelingen (zoals het sturen van geld) uit te voeren. Je snapt wel dat zo’n bot snel gerapporteerd is, en het account dan snel verdwijnt.

Je herkent een bot ook aan de foto’s. Een halfnaakte dame zie je natuurlijk zelden op Tinder. En als ze meteen al over hookups en andere apps begint, is de kans ook groot dat je met een nepprofiel te maken hebt.

5. Het is je eigen schuld

Niet leuk om te zeggen, maar misschien vond ze je gewoon niet interessant en heeft ze de Tinder match opgeheven. Vrouwen blijven niet geïnteresseerd in mannen die eigenlijk niet zoveel te melden hebben. Zorg ervoor dat je gesprekken leuk en interessant blijven.

Volgens vrouwen op de app worden veel gesprekken te snel te seksueel. Ze krijgt dan het gevoel dat je alleen op haar lichaam uit bent en niet op haar persoonlijkheid en liefde. Of misschien hebben jullie geen chemie gehad en zitten jullie gewoon niet op dezelfde golflengte. Als ze zich ineens slecht voelt over een gesprek, kan ze unmatchen.

6. Je bent niet op tijd een gesprek begonnen

Het is een beetje vreemd, maar op Tinder staat een tijdslimiet. Je moet binnen een bepaalde tijd een gesprek beginnen met je match. Als geen van beiden dat doet, verloopt je match en is de match opeens verdwenen.

Daarom is het belangrijk dat je snel reageert als je een match hebt. Het eerste bericht telt. Daarna kun je haar best een beetje plagen door langzamer te reageren, zodat ze niet de indruk heeft dat je alleen maar de hele dag met Tinder bezig bent.

Bedenk snel een leuke openingszin om juist van start te gaan, of doe inspiratie op en lees mijn eerder geschreven bericht over Tinder Openers!

Kun je een tinder match terughalen?

Dus, je tinder match is ineens weg. Wat moet je nu doen? Zoals gezegd kan het zijn dat ze je niet meer ziet staan als match, dat ze is geband of dat het om een nepprofiel ging. Dan kun je de match niet terughalen. Eenmaal weg, is echt weg. Er is niet zoiets als een toverknop waarmee je je match kunt verplichten met je te praten. Zo werkt dat offline niet en online ook niet.

Maar het kan ook zijn dat ze een nieuw profiel heeft aangemaakt. Dan kun je haar misschien nog eens tegenkomen. Upload daarvoor nieuwe, goede foto’s, zodat je hoger wordt beoordeeld door Tinder en de kans groter is dat je bij haar verschijnt als ze aan het swipen is.

Als je écht wanhopig bent, kun je ook je Tinder voor 3 maanden verwijderen. Tegen die tijd is de app je helemaal kwijt en heb je een goede kans dat je haar nog eens tegenkomt. De nieuwe foto’s zijn trouwens ook wel handig om te verhullen dat jij het bent. De kans is groter dat je dan naar rechts wordt geswiped. Als ze ziet dat het om precies hetzelfde account als vroeger gaat, swipet ze waarschijnlijk naar links.

Betaalde functie: rematchen

Je kunt op de app iemand rematchen, in het geval dat je haar per ongeluk hebt geunmatched. Datzelfde geldt voor teruggaan in swipes. Je klikt dan op de gele, ronde pijltjes om terug te gaan. Je kunt dan alsnog met iemand matchen die je eerder naar links hebt geswiped.

Je kunt ook gratis geluk hebben: als je iemand naar links hebt geswiped, kan het voorkomen dat je iemand toch nog een keer tegenkomt op Tinder. Je kunt dan weer naar rechts swipen, waardoor het toch weer een potentiële match kan worden. Het is niet zo dat iemand helemaal in een zwart gat verdwijnt als jij naar links swipet of unmatcht.

Drastische maatregelen: je bent geblokkeerd

Als je match je echt niet ziet zitten, kan ze nog drastischer te werk gaan. Ze kan je niet alleen unmatchen, maar ook volledig blokkeren. Sommige matches voelen zich zo ongemakkelijk, dat ze Tinder inlichten over het gesprek. Als je bent geblokkeerd door je match, zie je haar nooit weer terug.

Pas een beetje op met wat je online zegt. Als je iets zegt dat je nooit offline zou durven te zeggen, ben je waarschijnlijk verkeerd bezig. Tinder kan je waarschuwen en berispen om fatsoenlijke gesprekken te voeren. Trouwens, besef je dat jij óók kunt unmatchen of blokkeren. Het kan ervoor zorgen dat situaties niet uit de hand lopen. En het fijne is dat je match er niets van te weten komt, als je haar hebt geunmatcht of zelfs hebt gerapporteerd of geblokkeerd.

Zo vergeet je je ex-Tinder match

Misschien baal je er even van dat je je match kwijt bent, maar je komt maar op één manier over haar heen: meer matches zoeken! Als je meer matches krijgt, zie je dat er meer vissen in de zee zitten. Je krijgt alleen meer matches met een aantrekkelijk profiel.

Dat houdt in dat je verhalen moet vertellen met je profiel. Dat je foto’s haar aanspreken en iets zeggen over jou persoonlijkheid. Laat foto’s zien van hoe je normale leven eruit ziet. Vrouwen geven er niks om dat je in een Porsche zit, dat je een wasbordje hebt of dat je op een festival bent. Dat zegt niks over alledag. Moet je dan maar een foto van jou op kantoor plaatsen? Nee, natuurlijk niet. Maar je kunt wel een foto maken van je hobby’s en interesses. Als jij gek bent op koken, zet dan gerust een foto van jezelf online waarop je eten klaarmaakt. Of als je graag in de natuur wandelt, plaats je een foto van jezelf in de natuur.

Op deze site vind je allerlei tips om meer succes te hebben op Tinder en andere dating apps en websites. Lees ze eens door en doe er je voordeel mee.

Gepubliceerd door: Rob

augustus 11, 2020

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}