Trio Date Regelen? Neem deze 4 stappen!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Trio Date Regelen? Neem deze 4 stappen!

Seks met z’n tweeën is leuk, maar soms is met z’n drieën nog spannender. Vooral mannen dromen stiekem van een trio date met twee vrouwen. Maar tegelijk zijn er ook genoeg vrouwen die een triootje met twee mannen of met een andere vrouw wel zien zitten. Als je al een relatie hebt, is het misschien ingewikkeld een trio te vinden. Het is namelijk belangrijk dat je nog een andere persoon vindt die het ook goed met jouw huidige partner (of met degene die je ook hebt uitgenodigd voor een trio) kan vinden. Hoe zorg je er nu voor dat jouw triootje een succes wordt?

Op zoek naar trio: waar zoek je?

Allereerst begint de zoektocht naar een trio naar de zoektocht naar een extra dame of een heer. Het eerste probleem waar je tegenaan loopt: waar moet je zoeken? Kun je een trio regelen in een club, of kan dat ook op een handigere, misschien veiligere manier? Als we vragen aan mensen die al eens een trio hebben gehad, waar ze de ander gevonden hebben, is het antwoord vaak Tinder.

Op Tinder tref je relatief vaak koppels die vragen of je mee wilt doen met een trio. Wees je er wel van bewust dat dit niet altijd de beste plek is om zulke ervaringen op te doen. Op dit soort apps zitten namelijk ook best wat nepaccounts. En het kan best zijn dat degene die je op de foto’s ziet, niet degene is die daadwerkelijk op zoek is naar een trio.

Aan de andere kant zijn er ook nog andere apps (zoals Feeld) waar je kunt trio zoeken. En anders is er inderdaad nog altijd de club. Dan moet je natuurlijk wel de geschikte kandidaten vinden. En dat moet je tactisch aanpakken. Hoe je dat doet, leggen we je verderop uit.

Vrouw gezocht voor trio

Zoek je een vrouw voor een trio? Pak het dan goed aan. Ga online op zoek, in je eigen vriendenkring, of buiten. Natuurlijk vraag je niet lukraak op straat of een vrouw een zin heeft in een triootje. Je kunt het best eerst eens kijken in je eigen omgeving. Misschien heb je al een friend with benefits die iemand kent die wel een triootje zou willen. Het is bij trio’s fijn als je het doet met mensen waar je geen al te diepe emotionele band mee hebt.

Een trio met je eigen vriendin is niet altijd een goed idee. Je kunt het namelijk behoorlijk verpesten als je het vraagt, terwijl ze er eigenlijk niet voor openstaat. Ze kan dan het idee hebben dat jullie niet op een lijn zitten in de relatie en dat jullie seksuele verlangens te veel van elkaar verschillen. Aan de andere kant: als je het niet vraagt, weet je het niet.

Beginnen bij het begin: een trio date

Als je een trio wilt hebben, is het wel belangrijk dat je elkaar een beetje kent. Eigenlijk moet je het opbouwen alsof je een relatie zou beginnen. Je kunt dus beginnen met wat trio dates. In principe doe je dat door de twee anderen eerst los van elkaar te daten. Ga met elkaar uit, heb plezier, leer elkaar iets beter kennen. Maar maak wel meteen duidelijk dat je niet op zoek bent naar een relatie, maar naar iets casuals.

Na een tijdje kun je bij beiden het idee van een trio introduceren. Zeg dat het je wel spannend lijkt en vraag gewoon hoe zij daar tegenover staat. Als ze het hard afwijst en ze je daarna niet meer wil zien, heb je eigenlijk niets verloren. Cru gezegd: je wilde er toch al geen relatie mee. Voor hetzelfde geld staan beide dates wel open voor een spannend verzetje en heb je straks twee sekspartners in bed.

Natuurlijk moet je elkaar wel introduceren. Dat kun je doen door foto’s mee te nemen. Zo laat je ze elkaar een bord van elkaar vormen. Vertel alvast iets over elkaar. Het is ook bij een trio belangrijk dat ze elkaar knap of aantrekkelijk vinden. Spreek eerst onschuldig af in de stad, doe een drankje en heb een leuke avond met z’n drieën. Dat zou in eerste instantie het doel moeten zijn: de seks is een leuke extra. Als jullie met z’n drieën een klik hebben, kan het triootje er komen. Blijkt er toch geen klik te zijn, dan is dat jammer en komt er geen triootje.

Hoe komt de eerste trio tot stand?

De eerste trio komt tot stand als je elkaar hebt geïntroduceerd en er bij iedereen aantrekkingskracht is. En ja, daarvoor moet je wel een beetje bluffen. Wees de populaire jongen en degene die bijvoorbeeld feestjes organiseert, of dates opzet. Vertel aan beiden dat je een vriendin hebt die openstaat voor een triootje. Vertel erbij dat je denkt dat het wel zal klikken.

Spreek op een niet te geweldige plek af. Dan verleid je namelijk om samen wat thuis te gaan drinken. Dan is het bed delen een kleine stap. Probeer meteen al duidelijk te maken dat het doel een trio is. Zorg er natuurlijk wel voor dat iedereen op z’n gemak is.

Hoe regel je een trio?

We hebben al een voorschot gegeven op het initiëren van een trio, maar hoe regel je het nu? Hoe zorg je ervoor dat iedereen het ziet zitten? En dat je überhaupt geïnteresseerden vindt?

Stap 1: casual praten

In dit voorbeeld ga je mensen regelen in de club. Je praat casual, je wil het met iedereen gezellig hebben. Of het nu om mannen gaat, aantrekkelijke vrouwen of minder aantrekkelijke vrouwen. Ga niet direct op je doel af. Zelfs met de beveiliger van de club kun je een praatje maken. Het gaat er niet om dat je meteen al lijntjes legt, maar laat zien dat jij iemand bent waar je plezier mee kunt beleven.

Je zet jezelf neer als een sociaal persoon, die het met iedereen goed kan vinden. Daardoor ben je aantrekkelijker voor anderen. Ze mogen wel boffen als ze met jou in gesprek komen. Interesse wekken kan een goed zaadje planten voor een trio.

Stap 2: lijntjes leggen en versieren

Nu ga je lijntjes leggen. Je hebt al wat mensen in de club gesproken en nu is het tijd om een specifiek persoon te versieren. In het geval van vrouwen kun je het best kiezen voor vrouwen die alleen zijn. Groepjes van twee is ook een optie. En twee van twee aparte groepen is ook een idee. Zorg ervoor dat er niet iemand overblijft.

Nu is het tijd om op de versiertoer te gaan. Daar gaan we niet te diep op in, omdat het over een trio gaat. Zet je charmes in, laat zien dat je interessant bent. Bereid eventueel een goede openingszin voor: geen afgezaagd, tacky, semi-grappig zinnetje, maar iets waarmee je meteen duidelijk maakt dat jij de man of vrouw van de avond bent.

Heb je iemand versierd? Dan kunnen we verder gaan naar de volgende stap. Mocht je nog een tweede persoon moeten versieren, dan moet je dat zeker niet te opzichtig doen. Anders kan er jaloezie en wantrouwen in het spel komen, en dan kun je je hele idee wel vergeten. Eigenlijk is de ideale situatie dat je maar één iemand hoeft te regelen, naast iemand die je al kent.

Stap 3: introduceer je triootje

Nu kom je echt tot je plan: je gaat het idee van een trio introduceren. Doe dat voorzichtig, zonder al te veel woorden vuil te maken aan je idee. Je kunt bijvoorbeeld gewoon voorstellen om een vriendin te ontmoeten. Daarmee kun je uitzoeken of beide vrouwen openstaan voor een trio. Je hoeft het dan minder expliciet te vragen.

Je wilt graag dat beiden in hun hoofd krijgen dat een trio geweldig is. Dat doe je door seksuele verlangens aan te wakkeren. Gebruik zinnen die doen denken aan seks en de remmen er een beetje afhalen. Het is belangrijk dat je een sterk seksueel frame opbouwt, waarbij een trio natuurlijk geen uitzondering is.

Vraag maar eens of je gasten ‘avontuurlijk zijn’, of hoe ‘stout’ ze zijn. Of maak een opmerking dat ze volgens jou niet zo lief zijn als ze er uitzien. En anders kun je direct op de man afvragen:’ Hoe ver durf je te gaan met seks?’ of: ‘Heb je wel eens iemand van het gelijke geslacht gezoend?’

Je kunt nog verder gaan door te vragen naar de beste sekservaringen en of ze al eens ervaring hebben opgedaan met het hebben van seks met het gelijke geslacht, of al eens een triootje hebben gedaan.

Stap 4: met z’n allen naar huis

Tijd om met z’n alleen naar huis te gaan. Dat maakt wel duidelijk dat er meer gaat gebeuren. Je neemt immers niet zomaar twee personen mee naar huis om achteraf nog even te Netflixen. Neem zelf de leiding. Het kan zijn dat een van beiden meer openstaat voor het idee van een trio. Met deze persoon wil je beginnen, zodat de ander zich een beetje buitengesloten begint te voelen. Wees niet bang om te zeggen dat de ander mee mag doen.

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen hoe je een triootje aanpakt in bed. Daar heb je als het goed is zelf al ideeën over. En we hoeven je natuurlijk niet uit te leggen hoe je seks met drie personen hebt. Het enige wat ons rest is je veel genot te wensen.

Aandachtspunten trio

Als je een triootje gaat doen, is het goed met een aantal punten rekening te houden. Houd rekening met elkaars gevoelens en met je eigen doel. Wees altijd duidelijk wat je wilt. Anders kan er een totale schok ontstaan en gaat je plan in vlammen op. Respect en grenzen zijn altijd het belangrijkst bij seks. Respecteer dus elkaars grenzen. Daarnaast zijn dit de belangrijkste aandachtspunten voor seks met z’n drieën.

Waar je op moet letten als je een trio wilt doen

Ga je een triootje doen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent. Anders kan er weerstand komen. Als je een vies uitziend bed heeft, of deze niet netjes is opgemaakt, is dat een afknapper. Natuurlijk willen je twee partners van de avond ook wel eerst in de mood komen. Zet dus alvast een lekker wijntje klaar.

Een goed muziekje doet het ook goed. Zet je metal of hardcore collectie dus even af en ga voor een romantisch, jazzy muziekje. Je zet dan al een hele scene neer, waarmee wel duidelijk wordt wat je wilt.

Zorg ook voor goed licht. Dat klinkt een beetje gek, maar romantisch licht zorgt voor een grotere kans van slagen dan als je lelijke TL-lampen hebt hangen. Geloof het of niet, maar er zijn allerlei factoren die ons als mensen prettig of juist onprettig laten voelen. Dat kan een triootje in de weg staan. Dat is natuurlijk jammer. Een beetje aandacht besteden aan je plan, mag dus wel.

Dan nog even dit: het zou overbodig moeten zijn om te zeggen, maar doe het veilig. Zeker als je niet weet welke voorgeschiedenis je twee sekspartners hebben. Je kunt altijd soa’s oplopen en dat wil je echt voorkomen. Mannen: een condoom gebruiken is altijd een goed idee. Het is wel zo schoon om ze te verwisselen als je eerst de ene vrouw penetreert en daarna de andere. Hygiëne en aandacht horen er gewoon bij.

Trio’s en relaties: kan dat?

Wil je een trio regelen waar je relatie een onderdeel van is? Dat kan ingewikkeld zijn. Je moet dan eerst bespreken of de ander dat wel wil. Zeker bij vrouwen komen er emoties kijken. Ze is misschien gezond gespannen, een beetje nerveus of zelfs opgewonden. Je wilt natuurlijk wel rekening met elkaar houden, als je met je partner een trio aangaat.

Misschien stemmen jullie er wel mee in, maar heeft je partner toch nog bedenkingen. Je partner zal zich afvragen wat er gebeurt als een derde persoon beter is, of knapper is. Dat kun je tackelen door foto’s te tonen. Leg uit dat jij je partner de meest aantrekkelijke vindt. Waardeer elkaar en complimenteer elkaar. Vertel dat je hem of haar enorm sexy vindt en je ogen niet van hem of haar kan afhouden.

Ook bij trio’s gaat het om respect. Het is meer dan alleen platte seks met z’n drieën. Probeer wel iemand te vinden als derde persoon, die jullie beiden aantrekkelijk vinden. Je kunt natuurlijk je partner met een voorstel voor de derde persoon laten komen, maar dan loop je wel het risico dat jij diegene niet aantrekkelijk vindt.

Bij vrouwen is het laatste dat je wil dat ze denkt dat ze een makkelijk persoon is. Je wil dat al getackeld hebben voordat jullie iets beginnen. Maak duidelijk dat jij niet degene bent die oordeelt op seksueel gedrag, maar dat je het ziet als een teken van kracht en onafhankelijkheid. En dat seks mooie dingen samenbrengt. Wees heel open over seks. Het is eigenlijk allemaal no big deal.

Na de trio

Een trio is een enorm intense, intieme ervaring. En bij dat soort ervaringen is vertrouwen in elkaar nodig. Daarom is het belangrijk om afspraken te maken over wat er is gebeurd. Vooral vrouwen zijn bang dat iedereen straks weet dat ze een trio hebben gehad en dat ze daarom als ‘gemakkelijk’ worden bestempeld. Vraag daarom of jullie het geheim willen houden, en zo ja, hoe. Misschien zijn jullie juist altijd heel open over seks en hoeft het helemaal geen geheim te zijn.

Trio’s hebben is voor een hoop mensen de normaalste zaak van de wereld. We praten er steeds makkelijker over. In dat geval hoef je het niet zo geheim te houden. Maar om het nu van de daken te schreeuwen, gaat ook ver.

Houden jullie contact met elkaar of blijft het bij deze ene keer? In principe is het verstandig de vrouw(en) te laten beslissen. Zij bepaalt wat wel en niet oké is. Respecteer altijd elkaars grenzen. Misschien zit er dan nog wel kans in dat jullie dit vaker gaan doen, omdat het zo goed beviel.

Gepubliceerd door: Rob

december 8, 2020

RECENTE artikelen

Nog meer leuke artikelen om te lezen!


Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Onzeker bij vrouwen: hoe los je dit op?

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Date ideeën voor in de zomer – Dit kan je doen met warm weer!

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Vriendin heeft nooit zin: wat kan ik doen?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Mijn vriendin heeft het uitgemaakt, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Help! Mijn vrouw wil te vaak, wat nu?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?

Een blauwtje lopen, hoe ga je hiermee om?
Laat een Reactie achter

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}